Warner Bros. bevestigd dat Space Jam 2 in de maak is

redactie 22 Feb 2019 Entertainment

Jaja, Warner Bros. heeft het eindelijk door. De hype is fo realezzz en ook in 2019 kan nostalgie niet uitblijven. Space Jam 2 is dan toch echt een feit. De geruchten dat er een deel twee van de live action Looney Tunes cross-over film zou komen, waren al een tijdje gaande op het internet. Nu weten we dat WB hun plannen al in volle gang heeft gezet en zal in juni van dit jaar de eerste opnames gemaakt worden.

Ze houden daarbij wel goed rekening met het schema van de Amerikaanse NBA. Mocht je niets van Space Jam meegemaakt hebben, of wil je een korte samenvatting van de epische 90’s classic? Dan geven we je een korte terugblik waarom de film zo tof was in die tijd.

Recap

De cartoon/live action film begint met de 10-jarige Michael Jordan (gespeeld door MJ himself) die maar al te graag een profbasketballer wil worden. Al snel springt de film naar 1996 waarbij Jordan het basketballen wel heeft gezien en besluit zich te gaan verdiepen in golfen. Maar natuurlijk net als in iedere nineties film, is er een grote slechterik dat roet in het eten gooit. Alleen zijn de Looney Tunes in gevaar gekomen door de zo geheten MonStars, een groep cartoon monsters dat de basketbalskills hebben gestolen van spelers in de echte wereld. Bugs Bunny schakelt de hulp in van zijn gang, maar missen overduidelijk de skills. Bugs neemt contact op met the one and only #23 in de echte wereld en zo begint het avontuur.

Warner Bros. pakte uit

De maker van het de originele Space Jam uit 1996 was een groot succes in verschillende opzichten. Zo hadden ze alle favoriete Looney Tunes karakters in de film verwerkt, denk aan Bugs, Daffy, Taz, Tweetie, Silvester, Elmer Fudd enz. Maar ook een nieuwe karakter dat menig Furry niet snel vergeten zijn, namelijk Lola Bunny. Een vrouwelijke Bunny waar Bugs meermaals op zit te kwijlen. Daarnaast waren er hit songs uit die tijd in de film verwerkt en promo clips zoals ‘’Get Em High’’, ‘’I Believe I Can Fly’’ en onze eigen 2 Unlimited met ‘’Get Ready For This’’.

Uiteraard was Michael Jordan toen al een van de grootste atleten van die tijd. Samen met grote namen als Bill Murray en Wayne Knight zetten de gebroeders Warner alles op alles om dit een zeer toffe nostalgische invloed achter te laten.

Release Space Jam 2

Het enige wat we nu weten is dat de film in juni zal gaan starten met filmen. De makers willen de film 16 juli 2021 uitbrengen. De hoofdrol zal waarschijnlijk gespeeld worden door hedendaagse basketballegende LeBron James. Er is nog geen nieuws of MJ een rol of korte cameo zal gaan nemen in deeltje 2. Het duurt dus nog wel even voor we dit lang verwachte vervolg kunnen checken. In de tussentijd kunnen we altijd nog een kleine ode doen aan de vrouwlijke Cosplayer fans van onze tijd. Bunny style om precies te zijn.

Lola Bunny Cosplay

View this post on Instagram

Here's my take on Lola Bunny cosplay (human form) 😀 More photos on Patreon! #lolabunny #spacejam #bugs #looneytunes #cosplay #cosplayer #bunny #basketball #fit #fitness #girl #polishgirl #sosenka #childhood

A post shared by Sosenka (@itlookslikekilled) on

View this post on Instagram

Don't ever call @lizkatzofficial "doll…" #repost #toonsquad #goddessofcosplay #lolabunny

A post shared by Glorious Cosplay (@gloriouscosplay) on

View this post on Instagram

Cosplay: Lola Bunny ??⠀Cosplayer: amouranth ????⠀Photo: ?⠀? Thank you everyone for the likes ❤️ ? ? ? ? ? ?⠀Tags: #lolabunny #lolabunnycosplay #cosplay #cosgameplay #gamecosplay #cosplayalliance #sexygirl #photooftheday #filmcosplay #cartoon #spacejam #косплей#cosplayworld #cosplay #bestgirl #cosplayer #cosplaygirl #mexicancosplayer #cosplayersofinstagram #animecosplay ❤️❤️❤️ love all of you ??

A post shared by Mary Jane (@mary.jane.cosplay) on

View this post on Instagram

@bellascosplay #spacejam #spacejamcosplay #lolabunny #sexy

A post shared by Sexy Cozplay (@sexy_cozplay) on

 

Reageer op artikel:
Warner Bros. bevestigd dat Space Jam 2 in de maak is
Sluiten