In Japan is het eerste 18+ pretpark geopend en het is vrij bizar

Er gebeuren overal gekke dingen, maar vooral in Japan kijken we onze ogen uit. Eerder openden ze al een Super Mario pretpark, maar blijkbaar hadden ze ook nog wat andere behoeften. Er is een heus volwassenenpretpark geopend. Dat betekent niet alleen dat er louter mensen van minstens 18 jaar naar binnen mogen, maar ook dat het pretparkje genaamd SOD Land er een redelijk vunzig thema op nahoudt.

SOD Land is een themapark van een van Japans grootste 18+ filmproducenten ‘Soft On Demand’. In het park loopt geen Pardoes of Mario mascotte rond, maar het is gevuld met echte Japanse porno-actrices. It just got weird en het wordt alleen nog maar raarder.

SOD Land

De actrices die normaalgesproken in de video’s van SOD spelen, hebben nu buiten de opnames ook een fulltime baan te pakken. Ze worden namelijk ingezet als gastvrouwen in SOD Land. Het hele pretpark is per verdieping verschillend ingericht op een beetje gorige wijze. Achja, als er behoefte aan is en iedereen het naar zijn zin heeft, waarom ook niet. Heel duur is het ook niet eens, per half uurtje betaal je 4 euro voor de entree. Uiteraard moet je wel voor al het entertainment los betalen.

De eerste verdieping lijkt nog redelijk normaal. Er is een soort bar waar je drankjes en wat te eten kunt bestellen bij de filmsterren zelf. Wat ga je doen als je veel drinkt? Inderdaad, plassen. De wand van het toilet is een speciale spiegel, de toiletganger kan wel de dames zien vanaf het toilet, maar andersom niet. Beetje gek wel. Daarnaast zijn er meerdere ‘pods’, dit zijn afgesloten ruimtes waar je naar de filmpjes van SOD kan kijken.

SOD land
Foto: Screenshot Youtube / @sydsnap

Door heel het park heen kun je één op één momentjes met de dames boeken. Maak je hier geen gekke voorstellingen bij, er wordt niemand aangeraakt. De vrouwen kunnen dingen in je oren fluisteren, de liefde aan je verklaren of een specifiek rollenspel voorschotelen. Helemaal bovenin is ‘Silent Bar’, je ziet het misschien al een beetje aankomen, maar hier mag je niet praten. Er zijn weer enkelzijdige spiegels waar je kunt chillen en kijken naar een showtje.

Check hieronder eventjes hoe het er aan toegaat in dit pretpark!

Reageer op artikel:
In Japan is het eerste 18+ pretpark geopend en het is vrij bizar
Sluiten