Check deze snoeiharde trailer van nieuwe serie Mocro Maffia

redactie 24 sep 2018 Entertainment

Wij smullen van intriges, geweld en drugscriminaliteit met series als Narcos en El Chapo. De kijkcijfers op Netflix liggen er niet om: misdaadseries zijn mateloos populair. Tegenhanger Videoland komt nu ook met een serie vol  gepieuw en geknal. Afgelopen vrijdag dropten ze de trailer voor de spiksplinternieuwe Mocro Maffia serie. De trailer laat al zien wat we kunnen verwachten: heel veel vuurwerk.

Dat Nederlandse misdaadseries het goed doen, is op zich geen geheim. Kijk, maar eens naar Penoza. Het is misschien wel een van de populairste series in ons landje van de afgelopen 10 jaar. Nu is daar Mocro Maffia.  Misschien heb je het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver uit 2014 weleens gelezen. Deze serie is daarop geïnspireerd.

Een bendeoorlog

In de Amsterdamse onderwereld is het allesbehalve gezellig. In deze fictieve, donkere onderwereld van Damso is het niet veel anders. Het verhaal van Mocro Maffia gaat over 3 maten: Romano, Potlood en De Paus. Ze raken verzeild in grote criminele activiteiten. Dat wil zeggen dat ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen krijgen. Helaas worden de vrienden jaloers op elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Er wordt geript, er wordt gemoord en er wordt gesekst. De uitgerangeerde misdaadjournalist Rein de Kort ziet de ontwikkeling van de drugscriminaliteit in de hoofdstad als een mogelijk script voor een misdaadroman. Hij gaat samen met een leergierige stagiair van een krant op onderzoek uit. Alles loopt uiteindelijk uit in een hevige bendeoorlog die zorgt voor behoorlijk wat slachtoffers. Kortom: de juiste facetten voor een fijn weekend bingewatchen.

In de serie spelen onder andere Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee en Sevn Alias. De serie bestaat uit 8 delen en is geregisseerd door Bobby Boermans en Giancarlo Sanchez  Vanaf 11 oktober kun je deze serie streamen via Videoland.

Reageer op artikel:
Check deze snoeiharde trailer van nieuwe serie Mocro Maffia
Sluiten