Penoza krijgt toch een vervolg in bioscoopfilm

redactie 18 sep 2018 Entertainment

Penoza is een van de spannendste series van eigen bodem. Jarenlang zaten wij aan de tv vastgeplakt om te kijken naar Carmen van Walraven en haar gezellige familie. Vorig jaar werd het vijfde seizoen uitgezonden, de laatste aflevering dreef vele kijkers tot wanhoop. De cirkel was voor ons nog niet rond. Gelukkig kunnen we nu opgelucht adem halen want er komt een bioscoopfilm van Penoza.

De KRO-NCRV kondigde aan dat het vervolg van Penoza straks op het witte doek te bewonderen is. Producent Alain de Levita spreekt over een gedenkwaardige afsluiter van deze bloedstollende serie. De opnames van de film gaan over enkele maanden van start in Amsterdam en het buitenland. De financiering en het script voor de Penoza-film zijn al gefixst. De film schijnt qua verhaal op zichzelf te staan, wel wordt er veel teruggegrepen op het verleden. Welke acteurs er precies in gaan spelen is nog niet bekend.

Penoza
Foto: Screenshot Penoza Foto: screenshot Penoza

Vraagtekens

De eerste afleveringen van Penoza waren te zien in 2010. Daarin zagen we hoe Carmen van Walraven haar man verloor. Hierdoor werd zij gedwongen om zijn rol in het criminele circuit over te nemen. Meer dan 50 afleveringen volgden. In de laatste aflevering van seizoen 5 bleven wij achter met heel veel vraagtekens. Hopelijk gaan deze vraagtekens beantwoord worden in de bioscoopfilm.

We moeten nog heel veel geduld hebben voordat we deze film kunnen zien. We hebben zelfs nog geen datum. Natuurlijk houden we jullie wel op de hoogte. We zijn de beroerdste niet. Maar dat wist je natuurlijk al.

Check hier ons interview met de cast van Penoza.

Reageer op artikel:
Penoza krijgt toch een vervolg in bioscoopfilm
Sluiten