Sneakers winnen met je hartslag om sneakerbots tegen te gaan

Sneakerfans, opgelet! We weten dat jullie het liefst nog 100 nieuwe paar schoenen kopen. En als je dol bent op limited edtion sneakers, dan hebben we goed nieuws voor je. Klarna en magazine High Snobiety organiseren nu een sneakerverloting. Het enige wat jij nodig hebt, is je hartslag. Dat moet lukken!

Klarna en High Snobiety

Klarna en High Snobiety zijn helemaal klaar met de sneakerbots. Vandaar dat ze nu komen met ’s werelds eerste veiling van exclusieve sneakers op basis van hartslag: Heartbeats 4 sneakers. Op Instagram barst het van de bots. Je weet wel, die ‘vrouwen’ die zichzelf aanbieden voor een gezellige avond of dus accounts die als het ware aan het hunten zijn op sneakeracties. Die sneakerbots zorgen voor grote frustraties vinnen de sneakerhad community. Deze bots hebben twee functies. Als eerste vergroten ze de kans op succes in een veiling door een veelvoud aan accounts te maken. Daarnaast kunnen ze binnen 0.2 seconden de checkout van de aankoop van gelimiteerde sneakers regelen. Het is voor de échte sneakerheads bijna onmogelijk om een limited edition paar sneakers te bemachtigen. Hoog tijd om daar een stokje voor te steken.

Limited edition sneakers

Dus dat is voor nu even verleden tijd. Door je hartslag in te zetten als toegang tot de verloting van de vijf meest iconische sneakers van het afgelopen decennium, willen Klarna en High Snobiety ervoor zorgen dat de passie van de sneakerfans het wint van de bots. Ze hebben gelijk een vijftal knallers van exclusieve sneakers opgetrommeld. Zet je schrap, want op deze sneakers kan jij je bod gaan uitbrengen:

1. Adidas Originals Yeezy Boost 750 OG (2015)
2. Acronym x Nike Presto Mid (2016)
3. Virgil Abloh x Nike Air Jordan 1 Chicago (2017)
4. Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1 (2017)
5. Daniel Arsham x Adidas Futurecraft 4D (2018)

Hartslag

Het enige wat jij nodig hebt, is een grote liefde voor sneakers, en een hartslag. Zo maken die fucking irritante bots geen schijntje kans. Wanneer je je vingertop op de cameralens van een smartphone of desktop legt, wordt je hartslag gemeten. We mogen hopen dat je hart niet té snel gaat kloppen van deze exclusieve schoenen. David Sandstorm, CMO van Klarna, licht toe: “Bij Klarna geloven we dat iedereen het recht heeft om te krijgen waar hij of zij van houdt. Zowel in het leven als tijdens het shoppen. Daarom hebben we ‘Heartbeats 4 sneakers’ speciaal voor sneakerfans gelanceerd. Zo krijgen zij eindelijk een eerlijke kans om hun droomsneakers te winnen. Gebaseerd op hun liefde voor sneakers en niet op hun toegang tot bots. Zo weten we zeker dat de sneakers terechtkomen bij de enige rechtmatige eigenaars: ware sneakerfans”.

De veiling opent morgen (donderdag) al, dus wees er op tijd bij! Van alle vijf de schoenen, zijn er 3 paren te winnen in verschillende maten. Voor meer info surf je naar heartbeats4sneakers.com. Check hieronder nog even alle pareltjes van schoenen!

Foto’s: Klarna / High Snobiety

Reageer op artikel:
Sneakers winnen met je hartslag om sneakerbots tegen te gaan
Sluiten