Win tickets voor Sneakerness aka de grootste sneakerbeurs van Europa

Sneakerness is het grootste sneaker event van Europa. Het is weer tijd voor het jaarlijkse feestje, want aanstaand weekend wordt de Kromhouthal in Amsterdam weer ondergedompeld in een sneakerwalhalla van immense proporties.

Naast de meest bijzondere sneakers van de wereld, wordt ook de lifestyle eromheen belicht. Zo zijn er verschillende exposities en worden de laatste trends besproken in de Fashion Talks. Dit jaar is er naast een kapper en een tattoo-shop ook een booth waar je je eigen ‘one of a kind’ horloge kan ontwerpen. Je kan je vriendin meenemen, want er is ook een nail bar, visagiste en een haarstylist. Zelfs je kinderen kun je met een gerust hart meenemen, want die drop je gewoon in de kids corner. Kun jij mooi op zoek naar een vers paartje sneakers.

Win tickets voor Sneakerness

Sneakerness vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in de Kromhouthal (Amsterdam Noord). Tickets kun je hier halen a 14 euro per stuk, maar je kan er ook gewoon een paar bij ons winnen. We geven 4×2 tickets weg. Winnen? Tag degene met wie je wil gaan in de comments onder het Facebookbericht. Veel plezier, amigo!

Top-5 van rapper Hef

Om je een beetje op te warmen, hebben we rapper Hef gevraagd naar zijn top-5 favoriete sneakers. Lekker lijstje, toch?

Sneakerness

1. Adidas Yeezy 700 Static

Sneakerness

2. Nike Air Jordan 4 Bred

Sneakerness

3. Adidas Nite Jogger Infrared

4. Nike Air Force 1 Ivory Snake

Sneakerness

5. Timberland 6 inch boot

Reageer op artikel:
Win tickets voor Sneakerness aka de grootste sneakerbeurs van Europa
Sluiten