Sneakerness doopt Amsterdam om tot sneakerwalhalla van de wereld

Redactie 13 mei 2018 Entertainment

Bovengemiddelde voorliefde voor een paar sneakers? Dan moet je volgend weekend naar Amsterdam, waar Sneakerness zal plaatsvinden. De Kromthouthal wordt omgetoverd tot een waar sneakerparadijs waar de meest exclusieve modellen tentoongesteld worden en verkrijgbaar zijn.

Van gloednieuwe modellen waar er maar 100 paar van gemaakt zijn tot klassieke stappers uit de jaren ’80. Alles wordt hier verzameld. Sneakerness is inmiddels een begrip in sneakerland en uitgegroeid tot het grootste sneaker event van Europa, met events in onder andere Parijs, Zürich en Warschau. Daar zijn dit jaar nog evenement in Rotterdam, Milaan en Londen aan toegevoegd.

Sneakerness
Ook sneakerkunst op Sneakersness

Maar er is meer dan alleen sneakers kijken en kopen. Zo is er ook kunst vertegenwoordigt waarbij Europa’s meest getalenteerde artiesten hun kunstwerken te koop aanbieden. Heb je een paar vieze sneakers? Neem ze mee en laat ze schoonmaken. Verder kun je nog oude sokken inwisselen voor nieuwe en een tattoo laten zetten. Genoeg te doen dus.

Als je schoenen schoon zijn, je tattoeage op je arm staat en je nieuwe sneakers hebt gekocht dan kun je altijd nog luisteren naar de mening van experts uit de scene met Fashion Talks. Genoeg te doen dus! Sowieso leuk om een paar uurtjes rond te dwalen. Tickets kun je hier halen.

Wat: Sneakerness
Wanneer: zaterdag 19 en zondag 20 mei
Tijden: van 12:00 tot 18:00 uur (op zondag tot 17:00 uur)
Waar: Kromhouthal, Amsterdam
Ticketprijs: €11,00 (weekendticket €16,00)

Foto’s: KnucklerKane, Frames of Gold

Reageer op artikel:
Sneakerness doopt Amsterdam om tot sneakerwalhalla van de wereld
Sluiten