Eindelijk! Er is een geneesmiddel tegen kaalheid gevonden

Redactie 13 mei 2018 Entertainment

Het is verdomd pijnlijk als je merkt dat je eerste gaten beschikbaar worden op je schedel. De vraag is natuurlijk of je flink onder de duim zit of je lijdt aan de nachtmerrie ouder worden. Gelukkig lopen er nog onderzoekers op de wereld rond die nuttige onderzoeken uitvoeren. Zo denken ze dat er eindelijk een medicijn is voor kaalheid.

Het grote avontuur tegen kaalheid begon op de universiteit van Manchester, een plek waar wonderen gebeuren dus. Ze zouden een combinatie hebben getest van twee soorten medicijnen. Het medicijn ciclosporine A wordt gebruikt tegen auto-immuunziekten en bevordert haargroei. Als dat wordt gecombineerd met het medicijn Way-316606, werkt tegen botontkalking, dan zou het de haargroei bevorderen. Hopsa, geen kale plekkies meer als we bejaard zijn.

Eeuwige jeugd

Er zijn al jaren onderzoeken gedaan naar kaalheid en ook meerdere medicijnen bedacht. Helaas hebben ze allemaal bijwerkingen gehad of hadden ze niet het gewenste resultaat. Nu zou dit medicijn dus de oplossing moeten zijn. De onderzoekers gaan het nog even testen voordat ze er zeker van zijn dat het wondermiddel werkt. De eeuwige jeugd komt eraan jongens!

Bald George Costanza GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Foto: DokterDokter

Reageer op artikel:
Eindelijk! Er is een geneesmiddel tegen kaalheid gevonden
Sluiten