Vrouw van 102 jaar oud laat met skydive zien dat leeftijd slechts een getal is

redactie 13 dec 2018 Entertainment

Waarschijnlijk is ze een van de oudste mensen die parachute gesprongen heeft. Deze energieke dame van 102 toonde geen angst en maakt een skydive in haar geboorteland Australië. Wij hebben best wel heel veel respect voor deze taaie oma. 

Als je denkt dat dit de eerste sprong is van Irene O’Shea, dan heb je het mis.  Ze sprong voor het eerst toen ze net 100 was geworden, sindsdien wil ze het ieder jaar doen, zo ook weer dit jaar.

Blijven springen

Er zit een bijzondere reden achter het de skydive. De dochter van Irene overleed 10 jaar geleden aan een zeldzame zenuwziekte. Zij wil hiervoor geld inzamelen, een ontzettend mooi gebaar. Als het aan haar ligt, gaat ze ieder jaar opnieuw springen. ”Volgend jaar spring ik weer en als ik lang genoeg leef, doe ik het ook nog als ik 105 ben”, zei ze in een interview met News.com Australia.

Alleen maar lachen

De stoere oma maakte de tandemsprong op 4 kilometer hoogte. Vrienden en familie stonden beneden op haar te wachten. Terwijl zij met een big smile helemaal klaar was voor de sprong. Wie wil er nou niet zo oud worden? Een mooi streefdoel is dit in ieder geval. Stay forever young my friend.

 

Huffington Post

Reageer op artikel:
Vrouw van 102 jaar oud laat met skydive zien dat leeftijd slechts een getal is
Sluiten