Moeten we straks sexy dames missen in de games van Sony?

redactie 17 apr 2019 Entertainment

Als het aan Sony ligt, lijkt het er wel op. Sexy chicks met grote borsten en dikke derrières kom je nu nog vaak tegen in games, maar hoelang dit gaat duren is onduidelijk. Sony gaat regels opstellen rond seksuele content in Playstation-games. Huilen…

Volgens het bedrijf The Wall Street Journal moet de seksueel getinte inhoud van games beter gecontoleerd worden. Sony zegt dat gamefabrikanten een evenwichtige inhoud kunnen bieden die de groei en ontwikkeling van jongeren niet belemmert. Damn! De game-ladies kunnen de ontwikkeling juist toch ook stimuleren? Ze laten je man voelen. Volgens bronnen zijn de regels aangepast, omdat de toppers van Sony bang zijn dat seksuele games de reputatie van het bedrijf kunnen schaden. Hmm, dat verklaart het.

Onduidelijke regels

Wat de nieuwe regels precies zijn is niet duidelijk. Gameontwikkelaars zijn dan ook niet blij met de aanpassing én wij ook niet. Eerder dit jaar leek er al een voorbeeld te zijn. De Playstation 4-versie van Devil May Cry 5 was anders dan de Xbox One en Pc-versies. In het spel zorgden weerkaatsingen ervoor dat de ass van dames verhuld was. Of dit écht te maken had met de nieuwe regels van Sony is niet duidelijk.

Please Sony, het tonen van vrouwelijk schoon geeft ons het gevoel dat we leven! Deze vrouwen willen we toch niet missen.

Reageer op artikel:
Moeten we straks sexy dames missen in de games van Sony?
Sluiten