Netflix nieuwe horrorfilm The Perfection is niet voor watjes

redactie 17 apr 2019 Entertainment

Netflix is lekker bezig op horrorgebied. De gruwelijke trailer van de nieuwe horrorfilm The Perfection is net uitgekomen en doet je nu al verlangen naar meer. Maar, pas op. Deze film is niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag.

Plot van The Perfection

De horrorfilm The Perfection gaat over Charlotte (gespeeld door Allison Williams). Ze is een talentvolle cellist, je weet wel, iemand die de cello bespeelt. Charlotte wilt graag internationaal doorbreken. Door de slechte gezondheid van haar moeder wordt haar droomcarrière plotseling verstoord. Ze gaat voor haar moeder zorgen. Nadat haar moeder uiteindelijk overlijdt, besluit Charlotte om de muziek weer op te pakken. Ze neemt contact op met het haar voormalige leermeester. Deze heeft alleen al een nieuwe leerling aangenomen: Lizzie. Allebei de dames hebben veel talent, maar dit zorgt voor jaloezie en haat bij beiden.

Goor

De jaloezie van de twee dames uit zich in de meest gekke vormen. Zo worden er handen afgehakt en worden er mieren uitgekotst. Denk jij dat je deze film aan kan? Tip: misschien is het handig om er teiltje bij te houden. The Perfection is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Check hier alvast de trailer.

Reageer op artikel:
Netflix nieuwe horrorfilm The Perfection is niet voor watjes
Sluiten