Bizarre cruise Seven Seas Grandeur gedoopt en heeft opvallende gast aan boord

In Miami heeft Regent Seven Seas Cruises tijdens een groot galafeest een nieuw lid aan de al imposante collectie cruises toegevoegd. De Seven Seas Grandeur betreed dit jaar de wereldwijde vaarwateren en heeft een wel heel opvallende, permanente, gast aan boord.

Tijdens de festiviteiten in Miami werd de gloednieuwe cruise Seven Seas Grandeur gedoopt en werd er met hoog bezoek van een bijzondere familie ook nog een wereldwijd primeurtje meegepakt. Is dat even lekker.

Seven Seas Grandeur

De Grandeur is de zesde telg uit het Seven Seas Cruises nest van Regent, die bekend staat om de bouw van superluxe vloten voor de allerrijksten ter aarde. De Grandeur weet met haar ongekende luxe, een nieuwe standaard neer te zetten voor service en comfort.

Bij deze vloot hoef je niet bang te zijn dat je even geen medewerker tegenkomt als je die net nodig hebt, want met 548 personeelsleden tegenover 746 gasten aan boord, denken wij dat dat wel goed komt. Sterker nog, die ratio is een van de hoogste in de cruisebusiness. Doen ze niet gek daar bij Regent.

Foto: Regent Foto: Regent

De cruise is geheel ontworpen door Studio DADO en het resultaat mag er wezen hoor. De kenmerkende verfijnde stijl van DADO is overal merkbaar en het strakke maar mooie design overal is als een kers op de spreekwoordelijke taart.

De fijnproevers onder ons, kunnen tijdens de vaart terecht bij beroemde restaurants als Prime 7, Compass Rose of Charteuse. 

Bijzondere gast aan boord

Als dat nog niet genoeg is, heeft dit cruiseschip nog een sicke wereldwijde primeur te pakken. Want aan boord vind je het eerste Fabergé-ei die permanent op zee verblijft. Je weet wel, die eieren die voor miljoenen geveild worden en een echt statussymbool zijn voor de allerrijksten ter aarde.

Foto: Regent

Deze primeur werd tijdens de feestceremonie in Miami onthuld, waar niemand minder dan Sarah Faberge, achterkleindochter van ‘the man himself’, ook de nieuwe vloot mocht dopen, “Ik ben vereerd dat ik ben uitgekozen als doopmoeder van dit uitzonderlijke nieuwe schip dat, net als Fabergé, is geïnspireerd door het verleden, maar is ontworpen voor de toekomst”.

Dussssss, interesse in een nachtje ongekende comfort, samen met misschien wel hét symbool van de exclusieve kunst? Voor 11,000 dollar per nacht mag je mee met deze absurde cruise. Dat is nog even sparen dus.

Reageer op artikel:
Bizarre cruise Seven Seas Grandeur gedoopt en heeft opvallende gast aan boord
Sluiten