Burgemeester doet moeilijk, beruchte seksreisje verplaatst

Redactie 13 nov 2017 Entertainment

60 prostituees, kilo’s drugs, ladingen condooms en flessen drank in overvloed. Een combinatie waar de gemiddelde man wel rode oortjes van krijgt. Helaas, de burgemeester van Cartagena dus niet. Het vierdaagse seksreisje van het bedrijf Good Girls Company mag niet meer plaats vinden in Colombia. Het goede nieuws: het is verplaatst naar een privé-eiland.

De zwoele sfeerimpressies van het reisje die de ‘reisorganisatie’ bekendmaakte zorgde niet alleen bij het publiek voor de nodige reacties. Ook burgemeester Sergio Londono, die waarschijnlijk gewoon verdomd jaloers is op de deelnemers, zag de reis niet zo zitten. Daardoor wees hij de fissa resoluut van de hand.

Het droomreisje zal nu van 24 tot 27 november plaatsvinden op een privé-eiland in de Caribbean. Ook geen vervelende bestemming natuurlijk. De aanmeldingen gaan lekker, 23 mannen uit Amerika, Canada, Dubai, Frankrijk, Australië en het Verenigd Koninkrijk staan te popelen om zichzelf vier dagen eens flink te verwennen. Het extravagante lange weekendje kost ze 5.000 euro, maar daar krijgen ze natuurlijk ook wel wat voor terug.

Ben je he-le-maal klaar met je werk en kan je wel een break gebruiken? Dat komt dan goed uit. Er zijn nog plekken vrij voor ‘Sex Island’! Misschien heb je volgende week je kantoor wel verruild en lig je ala Dan Bilzerian, omringt door vrouwen en drank, op het strand te genieten van al het moois. Avontuurtje hoor!

Foto: CEN/Sexisland.co

Reageer op artikel:
Burgemeester doet moeilijk, beruchte seksreisje verplaatst
Sluiten