Sebastian Vettel switcht volgend jaar naar het Formule 1-team van Aston Martin

Waar deze week door Racing Point nog geen interesse zou zijn getoond in Sebastian Vettel, is hier ineens dan toch de overstap naar Aston Martin. Nadat Pérez zijn vertrek gisteren aankondigde bij het team van papa Stroll (Racing Point wordt Aston Martin) was het dan ook geen verassing dat het stoeltje snel weer gevuld zou zijn. 

Sebastian Vettel

De toekomst van de Duitser was al enige tijd zo onzeker als een pubermeisje van 14. De deuren voor Vettel vielen keer op keer dicht. Maar hij lijkt nu toch een voorverwarmd stoeltje te krijgen bij het team van Aston Martin. Waarom Sergio Pérez vroegtijdig zijn contract verbreekt, weten we niet precies. Wel weten we dat Ferrari Vettel niet meer zoveel te bieden heeft als vijf jaar geleden. De race in Monza behoorde ook weer tot een van de dramatische vertoningen van de Italiaanse renstal van dit jaar.

Aston Martin F1

Lance Stroll blijft voor zover bekend wel lekker zitten in het Formule 1-team van vader Stroll. Ferrari heeft diep in de portemonnee moeten graaien om Vettel een paar rondjes te mogen laten rijden. Wat Aston Martin gaat betalen, weten we nog niet. Dat ze flinke flappen op tafel mogen leggen is wel een ding wat zeker is.

Carlos Sainz mag het nu proberen bij de Italianen. Vetteltje, thanks voor je jaren bij Ferrari. Ciao!

Reageer op artikel:
Sebastian Vettel switcht volgend jaar naar het Formule 1-team van Aston Martin
Sluiten