Instagram goes Snapchat: melding bij het maken van een screenshot

Redactie 14 feb 2018 Entertainment

We waren er al langer op aan het wachten, Instagram gaat nu net als Snapchat een melding sturen wanneer jij een screenshot maakt van een story. Natuurlijk hebben wij een maniertje voor je gevonden om dat te vermijden. 

Dit nieuws werd eerder al in januari aangekondigd, helaas is het nu toch echt zover. Je kunt dus niet meer een screenshot maken van die ene lekkere chick. Het mag wel, maar zij krijgt dan wel een melding, niet zo handig dus. Zoals we net beloofd hebben, we hebben een trucje voor je.

Er zijn twee manieren om de screenshotmelding tegen te gaan. Normaal gesproken zetten we deze functie aan als we een paar kilometer hoger zitten, maar goed, voor Instagram doen we alles. Je zet de vliegtuigmodus aan en het probleem is verholpen. Het andere trucje gaat via je MAC of laptop. Bekijk de story en download dan de foto die je wilt bemachtigen.

Je hebt trouwens nog wel wat speelruimte als je een screenshot maakt. Je mag het één keer doen en dan krijg je een melding. Een belangrijke keuze dus, ga er goed mee om.

Reageer op artikel:
Instagram goes Snapchat: melding bij het maken van een screenshot
Sluiten