Sons of Anarchy makers hebben plannen voor een prequel en een sequel

Redactie 14 feb 2018 Entertainment

Geweld, broederschap, tattoos, drugs, wapens, seks en natuurlijk motoren. Sons of Anarchy was de serie die het allemaal had. Niet voor niets dat de serie over de criminele motorclub zoveel fans had. Helaas eindigde de tv serie op 9 december 2014 met het zevende seizoen. Gelukkig kunnen de fans nu weer een glimlach tevoorschijn toveren, want de makers hebben bekend gemaakt dat er een spin-off, prequel en ook nog een sequel aankomt! Voetjes van de vloer en handen in de lucht, want dat wordt weer de nodige uurtjes bingewatchen.

De Sons of Anarchy fans worden behoorlijk verwend want ze zijn in voor maar liefst drie nieuwe series. Er komt namelijk een spin-off genaamd ‘Mayans Mc’ over de rivaliserende motorbende. Daarnaast komt er ook nog een seguel en een prequel. Sons Of Anarchy maker Kurt Sutter zei tegen Tom Arnold in zijn show, 100% Honest, het volgende hierover: “Ik heb een gevoel dat The Sons moet bestaan uit vier hoofdstukken. Als de eerste serie hoofdstuk eén is dan is de spin-off over de Mayans hoofdstuk twee. De nieuwe show is de huidige dag na de dood van Jax Teller”.

Een bericht gedeeld door Sons of Anarchy (@sonsofanarchy) op

                        Charlie Hunnam als Jax Teller in ‘Sons of Anarchy’

Jax Teller, gespeeld door engelse acteur Charlie Hunnam, was de leider van de motorclub in de populaire tv-show. In het interview gaat Kurt verder over de geplande prequel “het derde hoofdstuk is gefocust op de gebeurtenissen die gebeurden nadat Jax zijn vader terugkeerde uit Vietnam en hielp om de motorclub op te richten”. Een gebeurtenis waar in de huidige serie vaak naar terug gerefereerd wordt, voor de fans een uitgewezen kans om inzicht te krijgen in het ontstaan van de bende.

Als laatste zou de sequel verschijnen. Mocht het er ooit van komen zou dit voor Sutter de kers op de taart zijn. “Misschien denk ik iets te ver vooruit op dit punt maar mocht ik nog leven dan zou ik het toekomstige verhaal willen vertellen over Jax zijn zoon. Een serie waarin hij erachter komt wie zijn vader was en wat die gedaan heeft. Die vier tezamen, dat is mijn droom kwartet.”

Wij zijn al lang tevreden met de komende spin-off over the Mayans. Toch is het een fijn vooruitzicht wetende dat de makers nog lang niet klaar zijn met de wereld van the Sons.

Foto: joblo.com

Reageer op artikel:
Sons of Anarchy makers hebben plannen voor een prequel en een sequel
Sluiten