Amerikaan schiet bijna een een vrouw dood omdat hij dacht dat het Bigfoot was

redactie 21 dec 2018 Entertainment

Een compliment is het zeker niet. Je waggelt nietsvermoedend door het bos en ineens begint iemand op je te schieten om hij denkt dat jij Bigfoot bent. Het overkwam een 27-jarige voorbijganger, gelukkig overleefde zij het ternauwernood. Je bent toch wel een stoethaspel als je maar gewoon in de wilde weg gaat schieten. Ga het eerste effe checken of zo. 

De man uit Montana twijfelde geen seconde toen hij ‘Bigfoot’ zag. Hij begon in de wilde weg te schieten. De voorbijganger die werd beschoten zag een kogel nog geen meter van haar af vliegen, zij rende dieper het bos in om de kogelregen te vermijden. Op zich logisch, anders ben je een beetje dood.

Draag oranje

Zijn bijna-moordenaar verklaarde later: “Als ik iets zie dat eruit ziet als Bigfoot, dan schiet ik.” Waarnaar hij de schuld volledig in de schoenen schoof van zijn schietobject. Hij vond dat zij zich maar duidelijker moest kleden, het liefst in de kleur oranje.

Geschrokken

Het was nog onduidelijk op wie hij geschoten had. Een vrouw meldde zich later. Ze was nogal geschrokken, dus niet meteen te traceren. Ze wist nog het kenteken van de auto van de schutter te onthouden.

De echte bigfoot

Over het bestaan van Bigfoot wordt al jarenlang gespeculeerd. Zo zou hij meerdere keren gezien zijn, waarvan het ‘bewijs’ is verzameld in deze video.

Het Laatste Nieuws

Reageer op artikel:
Amerikaan schiet bijna een een vrouw dood omdat hij dacht dat het Bigfoot was
Sluiten