Draaiende Samsung Sero speelt vrijwel iedere video perfect af

redactie 9 Aug 2019 Entertainment

Samsung zoekt al tijden naar allerlei manieren om het hoogste segment van de markt te heroveren met hun tv’s. Waar anderen als Sony, LG, Philips en Panasonic toekomst zagen in de OLED tv met zijn haarscherpe beeldkwaliteit bleef Samsung meer vertrouwen op het welbekende LCD-scherm en liep het een achterstand op. Inlopen kan alleen door kwaliteit te leveren en bijzondere modellen te leveren. En dit is dus precies wat ze doen.

Nu zijn de Zuid-Koreanen niet van gisteren en hebben ze veel geïnvesteerd in hun LCD- en microLED-technologie om zo op de lange termijn niet achter het net te vissen. Iedereen moet immers weer een hoogwaardige en goedkope Samsung tv in zijn huiskamer hebben staan.

FHM-Samsung Sero

Tv voor de millennials

De nieuwste beeldbuis van Samsung past perfect binnen dit plan. Met de Sero laat de techfabrikant zien dat ze weten wat er speelt door in te haken op de online wereld. Zo kan dit 43-inch grote scherm 90 graden kantelen waardoor je verticale video’s op de hoogste resolutie kunt bewonderen. Ideaal wanneer je op InstaTV zit te koekeloeren naar de leukste video’s maar je mobieltje ontoereikend is. Het verticale scherm beantwoord onze obsessie voor het staren naar onze mobiele telefoon. Door je tellie te koppelen aan de Sero geniet je altijd van de beste kwaliteit van je favoriete vlogs en tik-toks. Het scherm draait automatisch mee met de video’s die jij afspeelt. Horizontaal en verticaal. Super handig en ideaal voor de millenials onder ons. Het is zelfs ook nog mogelijk om muziek af te spelen op de Sero, er is namelijk een modus die visualisaties bij de muziek toont. Verder zit de spraakassistent Bixby in de tv ingebouwd.

 

FHM-Samsung Sero

De QLED-technologie is verwerkt in deze televisie waardoor het contrast torenhoog is en de zwartwaardes ook echt gitzwarte tv leveren. De Sero wordt ook nog eens geleverd met een standaard die je niet apart hoeft te kopen, je zet deze unit neer in je kamer en kunt meteen gaan kijken. Niet alleen kan je Netflix-marathons houden, maar ook Instagram-marathons. De tv kwam als eerst in Zuid-Korea op de markt en voor zo’n €1400 heb jij dit absolute topmodel van Samsung al in jouw casa staan!

 

Reageer op artikel:
Draaiende Samsung Sero speelt vrijwel iedere video perfect af
Sluiten