Hartverwarmende beelden van een blinde man na de goal van Salah

redactie 14 dec 2018 Entertainment

Dinsdagavond moesten de Reds tegen Napoli strijden om een plekje in de volgende ronde van het miljardenbal. In het altijd sfeervolle Anfield ging het publiek compleet uit hun dak na de goal van Mo Salah. Een van deze mensen was een blinde man op de The Kop. Hij hoorde van zijn neef dat The Egyptian King de 1-0 maakte in het cruciale duel. Het zorgde voor een hartverwarmend moment.

Dit moment maakt weer effe duidelijk hoe mooi voetbal eigenlijk is en dat het mensen die elkaar niet kennen, samenbrengt. Het respect, wat soms nog wel eens ontbreekt in stadions, was in Anfield wel aanwezig. Na de goal voor Liverpool focuste de camera zich op De Kop om duizenden uitbundige fans in beeld te brengen, totdat de cameraman de blinde man zag. Hij bracht het prachtige moment van hem en zijn neef in beeld, die hem vertelde wie er gescoord had.

Volgende ronde

Liverpool moest het duel winnen om door te gaan naar de knock-out rondes van de Champions League. Van tevoren konden zowel Napoli en PSG nog de volgende ronde bereiken. De Parijzenaren wonnen hun duel op gemakkelijke wijze, waardoor het voor de mannen uit Liverpool noodzakelijk was om de pot over de streep te trekken.

 

Reageer op artikel:
Hartverwarmende beelden van een blinde man na de goal van Salah
Sluiten