Russische miljardair shockeert conferentie doordat hij 20.000 one dollar bills laat regenen

redactie 11 Oct 2019 Entertainment

De Russische geldmagnaat Igor Rybakov shockeerde iedere aanwezige op de 2019 Synergy Golabal conferentie, doordat hij 20 duizend dollar (18.2 duizend euro) naar beneden liet regenen.

Make it rain 

Na het hele spektakel in de Gazprom Arena in Sint-Petersburg, Rusland, vertelde Rybakov  het Synergy Global 2019 zakelijk forum hoe hij zijn fortuin begon op te bouwen toen zijn vader Vladimir hem slechts 1 dollar gaf. Terwijl de hele menigte aan het rondrennen was om zoveel mogelijk geld bijeen te rapen, vertelde de Rus dat hij graag jonge Russische ondernemers wil helpen om net als hem rijk en succesvol te worden. De Rus staat garant voor een vermogen van een kleine 1.3 miljard euro.

Rybakov droeg een hoodie bedrukt met zijn naam in het Engels en verklaarde: “Mijn vader gaf me dit kaartje. Ik geef het door aan jou. Neem het, vermenigvuldig het en deel het. Het is echt.” Wat een sympathieke man, niet?

De knakker overladen met bakken aan geld komt uit de industriële stad Magnitogorsk en is één van oprichters van TechnoNICOL Corporation. Een producent van bouwmaterialen. Hij bezit 50 procent van het bedrijf, nadat hij het in 1992 – op 20-jarige leeftijd – samen met zijn klasgenoot Sergei Kolesnikov had opgericht. Ze bezitten 53 filialen in zeven landen, verdeeld over Europa en Azië.

Reageer op artikel:
Russische miljardair shockeert conferentie doordat hij 20.000 one dollar bills laat regenen
Sluiten