Russian Doll krijgt er mogelijk drie seizoenen bij

redactie 14 Feb 2019 Entertainment

Mocht het je ontgaan zijn, Russian Doll is een van de meest populaire Netflix series op dit moment. De Netflix Original, waar we je vorige week al over tipten, viel zo goed in de smaak dat de makers er nog eens drie seizoenen aan vast plakken. Ook niet gek, de serie zit goed in elkaar en is zeer vermakelijk. Mocht je ‘m nog niet gekeken hebben, dan is dit er zeker één voor je lijstje.

Russian Doll in het kort

De serie gaat over Nadia, een echte stadsdame met nogal een uitbundige lifestyle waarbij drank en drugs net zo normaal zijn als een kopje thee drinken in Engeland. Al snel merkt Nadia dat ze vast zit in een loop waardoor ze de zelfde dagen keer op keer opnieuw beleefd. Iedere stap die ze anders zet geeft een nieuwe wending aan het verloop van die dag.

Aan het begin neemt ze de gebeurtenissen voor lief, maar op een gegeven moment is ze het zat. Ze denkt dat ze gewoon een bad-trip heeft en hallucineert. Misschien is het drank? Misschien is het een jointje waar één of andere vage cocaïne in zit? Ze heeft geen idee. Maar belangrijker nog: hoe komt ze hier uit?

Al 7 jaar in productie

De makers vertelde aan The Hollywood Reporter dat ze al ruim zeven jaar met Russian Doll bezig zijn geweest. Dit kwam mede doordat ze de serie en het verhaal goed wilde vormgeven. Ook vertelde ze dat de drie andere Russian Doll seizoenen al gepitcht zijn. Er is nog niet officieel een groen licht gegeven voor een vervolg, maar Netflix kennende zijn ze redelijk coulant als het op succesvolle series aankomt.

Reageer op artikel:
Russian Doll krijgt er mogelijk drie seizoenen bij
Sluiten