Jackie Chan and Chris Tucker teasen Rush Hour 4

redactie 8 apr 2019 Entertainment

We hebben er twaalf jaar op moeten wachten en er waren al geruchten, maar nu lijkt het dan eindelijk zo ver: er komt een vervolg op Rush Hour 3. Jackie Chan en Chris Tucker hebben dit min of meer bevestigd door een foto te posten waarin ze vier vingers omhooghouden.

Rush Hour 4

Het duurde langer dan verwacht

Laatst was Chris Tucker bovendien te gast bij een podcast waarin hij meer vertelde over wat er allemaal komt kijken bij het maken van Rush Hour 4. Hij vertelde daar bijvoorbeeld: “Jackie Chan wil het, ik wil het en de studio wil het dus we gaan proberen er wat van te maken.” Het was gisteren Jackie Chans 65e verjaardag en om dit te vieren werd de foto door Chris Tucker geplaatst. Samen willen ze van Rush Hour 4 een film maken die mensen nooit meer zullen vergeten.

Rush Hour bestaat al meer dan twintig jaar

De Rush Hour filmreeks bestaat al sinds 1998 en had ook releases in 2001 en 2007. In de films gaan twee agenten die niks met elkaar gemeen hebben samen aan een zaak werken. Terwijl Jackie Chan een serieuze Chinese detective is van weinig woorden, zorgt Chris Tucker voor de typische Amerikaanse komediesfeer met zijn bulderende lach en kenmerkende stem. Check ook dit geniale fragment waarin Chris Tucker vertelt over de invloed die Jackie Chan in China heeft:

Reageer op artikel:
Jackie Chan and Chris Tucker teasen Rush Hour 4
Sluiten