Running with the Devil belooft snoeiharde drugsfilm te worden

Redactie 17 Aug 2019 Entertainment

‘Drugs are bad hmmmkay’, zei een groot denker ooit in een televisieserie. Dat mag dan wel zo zijn, het is wel een topingrediënt voor een verfilming van epische proporties. Running with the Devil met Nicolas Cage lijkt daar geen uitzondering op te zijn.

Scarface, Fear and Loathing Las Vegas, Breaking Bad. Zomaar even drie gedenkwaardige verhalen uit de mouw geschud die als film c.q. serie zijn verschenen. Over Breaking Bad gesproken, Running with the Devil lijkt wel wat gelijkenissen te hebben met een van de allerbeste series ooit gemaakt.

Cocaïnehandel

Er gaat het een en ander mis bij de cocaïneleveringen van het kartel van The Boss. Omdat hij daar niet van gediend is, stuurt hij z’n beste mannen The Man en The Cook erop uit om te kijken waar het misgaat. Dat gaat gepaard met list, bedrog, intriges en natuurlijk de onvermijdelijke moordpartijen.

Sterrencast

Qua cast lijkt het in elk geval wel snor te zitten, want naast Hollywood-crack Nicolas Cage, spelen ook Laurence Fishburne (The Matrix), Cole Hauser (2 Fast 2 Furious), Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile) en Leslie Bibb (Iron Man, Law Abiding Citizen) in de film. Louter acteurs met indrukwekkende cv’s. De film verschijnt in september in Amerika, wanneer die in Nederland in de bios zal draaien is vooralsnog niet bekend. Mocht je nog twijfelen of je deze wil gaan zien, de trailer trekt je waarschijnlijk definitief over de streep of je deze moet gaan zien.

Reageer op artikel:
Running with the Devil belooft snoeiharde drugsfilm te worden
Sluiten