We spraken Channing Tatum over zijn nieuwste film en favoriet vrouw uit de FHM500

Redactie 23 Aug 2017 Entertainment

Channing Tatum was in het land en oh, dat hebben we geweten. Vrouwen hadden het al soppend over de Amerikaanse superster en vriendjes werden voor de TV vandaan getrokken want RTL Summer Night moest op. Channing zat daar in al zijn goddelijkheid aan tafel en elke vrouw hing aan zijn lippen, wilde hem aanbidden en als het even kon nog een keer z’n befaamde stripact zien doen.

Wij niet, wij spraken de filmster die ochtend al, in een Coffeeshop, op de Wallen. We doen ook niet echt ons best om aan het stereotype van de hoofdstad te ontsnappen. Het is dan ook een mooie locatie voor een interview met The Most Sexy man Alive van het jaar 2012.

We zagen onszelf al een dikke toeter roken en wat vrouwelijk vermaak uitzoeken met onze nieuwe beste vriend. Helaas werkt dat niet zo en stond er dik zeven man management tussen ons en een wietrooksessie met Channing in.

Tien minuutjes krijgen we om onze vragen te stellen. Tijdens het wachten schuifelt een opgewonden Bridget Maasland twee stoelen naast ons zenuwachtig heen en weer om vervolgens nog een extra uitloop te bewerkstelligen. “We hebben helaas slecht nieuws, door de uitloop moeten wij jullie interview verkorten tot 5-6 minuten.” Nou, is dat even mooi, hebben we net genoeg tijd om te vragen hoe het gaat en meneer Tatum nog een fijne dag te wensen!

FHM-Logan Lucky

Dan schuift na een korte aankondiging Channing bij ons aan het tafeltje. “We hebben maar een paar minuten, dus zullen we gelijk beginnen?”

Yo Channing! Hoe is Amsterdam?
“Het is hier heerlijk! Kijk om je heen. Normaal hebben we dit soort interviews in saaie hotelkamers en zitten we heel de dag binnen. Dit is perfect.”

Gelijk heb je. Wat vind je het leukst aan Nederland?
“Ik kom niet zo vaak in Nederland maar de vrijheid waarmee men hier leeft is iets heel tofs. Nogmaals, kijk om je heen. We zitten in een coffeeshop in een ‘speciaal district’ en je staat op niemands tenen.”

Logan Lucky is een toffe film. Wat was het leukste tijdens het filmen?
“Ik heb al een aantal films gemaakt natuurlijk, maar het voelde heel goed om terug te zijn met de crew. Vooral met Steven Soderbergh. Hij maakte de overstap naar TV en maakte een tijdje geen films meer. Om hem weer te zien en weer in één van zijn films te spelen was fantastisch. Ik zou voor die man echt alles doen, voor altijd.”

Daniel Graig is een echte gek in de film…
“Jazeker, haha! Joe Bang was mijn favoriete karakter in het script. We wisten eerst een hele tijd niet wie hem zou spelen. Verschillende acteurs kwamen in aanspraak en toen kwam Daniel er uiteindelijk bij. Mooi toch!? Hij kwam vanaf James Bond en ik denk dat hij gewoon iets compleet anders wilde doen. Helemaal buiten de ‘Bond-wereld’. In de film rockt hij zo hard. Echt briljant! Hij is mijn favoriete gedeelte van de hele film!”

FHM-Logan Lucky

Wie is de gekste acteur waarmee je ooit hebt samengewerkt?
“Oeeh man, ik heb met een hele hoop toffe acteurs gespeeld. Het is erg moeilijk om te kiezen, maar als het moest, zou ik voor Matthew McConaughey gaan. Je hebt gewoon geen idee wat er in de scènes met hem gaat gebeuren. Hij kan zomaar beslissen iets anders te doen en daar moet je dan in mee gaan. Wanneer hij een scene speelt zegt hij niet zomaar de woorden die de schrijvers voor hem schreven. Hij zegt woorden die hij zich eigen heeft gemaakt en dat is fucking cool. Ik heb ongelooflijk veel van hem geleerd, alleen door met hem te acteren. Hij heeft alles al gedaan en meegemaakt. Blockbusters, kleine films en hij heeft een Oscar gewonnen. Om hem van zo dichtbij te mogen aanschouwen en te zien hoe hard hij werkt, elke film weer, vind ik zeer bijzonder en leerzaam voor een jonge acteur als ik.”

Na Magic Mike schoot jouw populariteit door het dak. Wat is het bizarste wat je ooit heb meegemaakt met vrouwelijke fans?
“Hahaha, uhm, laat me even denken. Iedereen is eigenlijk best respectvol naar mij toe, ze weten dat ik getrouwd ben met Jenna en ik denk dat ze haar wel mogen. Dat speelt heel erg mee, ze respecteren haar. Ik wou dat ik een mooier verhaal voor je had, haha.
Maar wanneer we de films als Magic Mike schieten gaat het er heftig aan toe. We hebben dikke lol. Het gekste, denk ik, voor anderen mensen is dat wij deze scènes moeten creëren en tot in de puntjes uitdenken. Ik heb twee choreografie meiden die de eerste film (Magic Mike) en de tweede film deden (Magic Mike XXL) en nu de Vegas show doen. Als mensen zouden zien wat er achter gesloten deuren plaatsvind zouden ze het niet eens geloven. De repetities bestaan uit uren van “nee nee, duw je reet iets meer in m’n gezicht” of  “nee, dat is niet goed, je moet je ballen echt helemaal ertegen aan duwen!”. Dat is hilarisch. Gelukkig is mijn vrouw goed bevriend met allebei, dus is het niet heel raar… We hebben zo’n beetje alles gedaan behalve daadwerkelijk seks. Er is niks meer waar we ons oncomfortabel bij zouden voelen. Best bijzonder eigenlijk.”

FHM-Logan Lucky

Vrouwen vinden jou één van de aantrekkelijkste mannen op aarde, heb je tips over hoe aantrekkelijk te zijn voor een vrouw?
“Uuuuuh. “Acteur worden haha?” haha, nee. Nee doe dat niet, trap er niet in! Ik zou zeggen dat waarschijnlijk het meest aantrekkelijke voor iedereen, of je nou man of vrouw bent of weet ik veel wie je voor je wilt winnen, is eerlijkheid. Het is het meest sexy wat er is. Gewoon absoluut, volledig trouw zijn aan iemand is het meest sexy wat je kan doen.”

[“Nog één minuut”, wordt ons streng ingefluisterd]

Nu de million-dollar-question… Ik heb een FHM500 mee, de lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland. Wie is volgens jou de mooiste?
“Oh wauw! Hoe moet ik hier uit kiezen? Ze zijn allemaal prachtig… Good lord.”

[Eén van de PR-madams vertelt dat hij niet mag kiezen omdat de tijd op is. Chan, duidelijk onder de indruk van al het vrouwelijk schoon, bladert rustig verder in de FHM500.]

“Ik kies nummer 33, Romy Monteiro, omdat dat mijn geluksnummer is en, tja kijk zelf maar.”

Die kan je in je zak steken Romy! Nog één snelle foto en hij verdwijnt weer in de wirwar van security en management. Bijzonder spontane gast en een gezellige gesprekspartner. Het waren zes leuke minuten.

FHM-Channing Tatum
Redacteur Tariq met zijn nieuwe mattie.

In Logan Lucky shined hij samen met Adam Driver en Daniel Graig. De film gaat over twee broers -niet de meest snuggere- die samen drie armen hebben, letterlijk. Als Channing wordt ontslagen komen ze op het plan om  een NASCAR race-event te beroven. Dat resulteert in een lekkere actiecomedy waar je gerust een bioscoopkaartje voor kunt kopen. Trailertje hieronder!

FHM-Logan Lucky

 

Reageer op artikel:
We spraken Channing Tatum over zijn nieuwste film en favoriet vrouw uit de FHM500
Sluiten