Vallende sterren kijken in de Rolls Royce Wraith Luminary Collection

Redactie 28 mrt 2018 Machines

Rolls Royce behoort tot de chicste automerken ter wereld. Niks nieuws. Een van hun mooiste bolides uit de collectie is de Rolls Royce Wraith. Superdik. Die hebben ze nu nog specialer gemaakt, want ze hebben 55 exemplaren uit de vloot een speciale behandeling gegeven en ze tot de Luminary Collection gebombardeerd.

Dat houdt in dat alle 55 exemplaren een plafond een sterrenhemel in het dak aangemeten hebben gekregen. Dat doen ze bij Rolls Royce wel vaker, maar dit is vrij bijzonder, want in dit plafond zijn acht vallende sterren te zien. Zie je het al voor je, op je eerste date?

Rolls Royce Wraith Luminary Collection
Foto: Rolls Royce

Dat plafond is niet uit het niets ontstaan. In totaal zijn er maar liefst 176 led-lampjes gebruikt waardoor het lijkt alsof je écht naar de open lucht zit te kijken (in een of andere woestijn, dat wel). Minimaal 20 uur kost het om dit sterrenplafond in de Wraith te installeren.

Lekker kleurtje he? Is Sunburst Grey en de inspiratie is gehaald uit het zonlicht tijdens het ochtendgloren. Qua interieur zijn er twee smaken : zadelbruin leer op de voorstoelen en antraciet achterin. Verder zit er met Tudor Oak een exclusief eikenhoutje in uit de bossen van Tsjechië. Lekkere bak hoor!

 

Reageer op artikel:
Vallende sterren kijken in de Rolls Royce Wraith Luminary Collection
Sluiten