Rolex start 2024 direct in stijl met het schitterende Day-Date horloge

Laat ons je de primeur geven over hoe Rolex 2024 aftrapt, ze deden ze gelijk in stijl. Ze steken hun hart en vakmanschap op de juiste plaatsen, vooral als het gaat om hun Oyster Perpetual Day-Date 36-horloge in beperkte oplage. Dit horloge is niet zomaar een horloge; het is een waar meesterwerk.

Rolex werkt sinds 2008 onder één dak met de Wiener Philharmoniker, en sinds 2009 zijn ze hecht genoeg om het nieuwjaarsconcert van het orkest te sponsoren. Het is nu 2024 en Rolex besluit hun 15-jarige samenwerking te vieren met een adembenemende Weens op Philharmonic geïnspireerd 36 mm uurwerk. Een zalige binnenkomer, kunnen we wel stellen.

Foto: Rolex

Teaser

De buzz rond deze zeldzame Day-Date begon eind december toen Rolex hem teaste in een advertentie in de New York Times. De details waren schaars, waardoor iedereen nog meer geïntrigeerd was. Rolex weet hoe je anticipatie moet opbouwen!

Foto: Rolex

Vakmanschap ten top

Wat dit horloge extra speciaal maakt, is de nadruk op vakmanschap. Met de hand getekende illustratie op de wijzerplaat, die een viool en zijn slakkenhuis voorstelt, gemaakt met de champlevé-methode van grand feu-emailleren is waanzinnig. Het is als kunst om je pols.

Foto: Rolex

Next level Rolex

En we gooien geen modder naar gewone Rolexen, maar deze is van een heel ander niveau. Om de deal te bezegelen, rockten grote namen uit de Wiener Philharmoniker als Yuja Wang en Cecilia Bartoli de thematische Rolex Day-Date tijdens het nieuwjaarsoptreden

We bedoelen, Rolex kon met iedereen collaben, maar ze kozen voor een van de meest prestigieuze orkesten ter wereld. Dat spreekt boekdelen. En als er iets is dat deze speciale Day-Date niet zegt, dan durven wij te wedden dat het in stijl om je pols wordt gezegd. Proost voor Rolex die 2024 begint met een knaller in beperkte oplage!

Reageer op artikel:
Rolex start 2024 direct in stijl met het schitterende Day-Date horloge
Sluiten