De trailer over de biopic van de legendarische Elton John: ‘Rocketman’ ziet er tof uit

redactie 22 Feb 2019 Entertainment

Na het ongekende succes van Bohemian Rapsody, zijn de mannen in filmland eens achter hun oren gaan krabben. Welke artiest zou net zoveel los kunnen maken bij het publiek als Freddie Mercury dat deed? Lang hebben ze er waarschijnlijk niet over na hoeven denken. Een goeie greep in het verleden levert niet meer dan een handvol artiesten op met zo’n vertellenswaardig verhaal. Eéntje sprong er toch echt uit voor de filmmakers: Elton John. Het verhaal van één van de meest iconische sterren van toen, wordt binnenkort vertolkt op het witte doek. Hier is de eerste trailer van Rocketman.

Rocketman

De film volgt het verhaal van Reginald Dwight. Een verlegen mannetje, maar wel een ongekend talent op de piano. Maar die Reginald, wie moet dat dan zijn? Dat verlegen pianojongetje waar we het over hebben, is later uitgegroeid naar één van de meest succesvolle, al dan niet bekendste en uitbundigste figuren in de hele muziekwereld. Reggie a.k.a. Elton John. Die naam is waarschijnlijk beter bekend onder het grote publiek.

Casting

Sir Elton John wordt gespeeld door Taron Egerton. Anders dan in Bohemian Rapsody wordt er in deze film écht gezongen door de acteur. Dat kan natuurlijk heel gevaarlijk zijn, want veel fans gaan naar de film met de verwachting Elton John weer terug te horen. Maar, volgens regisseur Dexter Fletcher is Taron heel erg overtuigend. We zijn benieuwd! De andere hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas Howard. Niet misselijk dus.

Reageer op artikel:
De trailer over de biopic van de legendarische Elton John: ‘Rocketman’ ziet er tof uit
Sluiten