Rocket League krijg lijpe 80’s update met auto’s uit je favoriete film

redactie 6 Jun 2019 Entertainment

De bekende race/voetbal game Rocket League komt deze zomer met een stel toffe jaren 80 waggies. Met de ‘Radical Summer’ (Limited) car packs kun je deze zomer racen en voetballen in iconische auto’s, bekend uit de jaren ’80.  Klassiekers als K.I.T.T. van Knight Rider en de Delorean uit Back tot he Future maken hun opwachting in de nieuwe update. Een zomer vol met groovy battle races. Eentje die je zeker niet mag missen.

Bij het zien van de trailer speelt Rocket League maker Psyonix op de nostalgische snaren. Als je op tijd bent met het downloaden van de pakketten, maak je deze zomer gegarandeerd de blits op het digitale veld. Vanaf 10 juni tot 19 augustus zullen de packs beschikbaar zijn. Je kunt ze via de game zelf, PSN, Xbox Live of de Gamestore aanschaffen. In de trailer zijn sowieso al de Ecto-1 pack (Ghostbusters) en Knight Rider Car Pack aangekondigd. Ook zagen waren de Delorean van Back to the Future, Goonies en Spielbergs E.T. voorbij zoeven. De pakketten komen net als vorige dlc’s met extra features, zoals animaties voor als je scoort en speciale banners voor je profiel. Enkele wagens hebben zelfs de optie om de bal met spikes uit de lucht mee te sleuren in een match. ”Pitching”. Check de dikke trailer van Rocket League Radical Summer.

Series uit de jaren 80 komen later

Naast de 80’s Blockbuster films komt er ook een set auto’s van bekende tv programma’s van vroeger. Welke er zullen allemaal in komen is nog een verrassing. Wij vinden in ieder geval dat het busje van The A-TEAM niet mag ontbreken. Ga jij deze awesome packs downloaden? Laat ons weten via Facebook waar jij naar uitkijkt.

 

Reageer op artikel:
Rocket League krijg lijpe 80’s update met auto’s uit je favoriete film
Sluiten