Rockband Kiss kondigt afscheidstournee aan

redactie 20 sep 2018 Entertainment

Kiss is een van de meeste iconische rockbands aller tijden. Met hun herkenbare schmink en de monsterhit ‘I Was Made for Loving You’ wisten ze de harten van vele rockliefhebbers te veroveren. Na 45 jaar heeft de band besloten de stekker eruit te trekken. Voordat je in tranen uitbarst, er is ook nog een goed nieuwtje. Kiss gaat nog wel een afscheidstournee doen. Yes. 

Het afscheid werd bekend gemaakt tijdens America’s Got Talent. De band deed de aftrap van de finale-uitzending. Glennis heeft trouwens niet gewonnen, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al.

Of de band naar Nederland komt, weten we nog niet. Er zijn sowieso nog geen tourdata bekend gemaakt, maar we hopen natuurlijk dat ook wij nog even afscheid kunnen nemen van deze rockiconen.

Frontman Gene Simons gaf op Instagram al aan dat de nieuwe wereldtour heul vet gaat worden: ‘’De luidste met de meeste hits en de meeste explosies.”  De naam van de tour weten we al: ‘End of the road Tour’. Een toepasselijke- en vooral ook onoriginele naam, maar dat is deze legends vergeven.

Reageer op artikel:
Rockband Kiss kondigt afscheidstournee aan
Sluiten