Zondag met Lubach maakt video die Glennis Grace de winst van America’s Got Talent kan kosten

Afgelopen zondag is het negende seizoen van Zondag met Lubach van start gegaan. In het satirische programma legt Lubach verschillende onderwerpen onder de loep. Dit keer was die arme Glennis Grace aan de beurt.

Alleenstaande moeder

Glennis Grace, het kan goed zijn dat je nog nooit van deze alleenstaande moeder hebt gehoord. Dat is tenminste het beeld dat over haar geschept wordt in de Verenigde Staten. Ze doet daar mee met America’s Got Talent. Op zich prima, maar het zou wel zo eerlijk zijn als ze er effe bij vertelt dat ze al jaren professioneel zangeres is in ons kikkerlandje.

Dat vond Arjen Lubach ook en dus heeft ‘ie een stukje van z’n programma aan haar gewijd. Hierin wordt even haarfijn uitgelegd wat de 39-jarige Glennis eigenlijk allemaal al heeft bereikt. Nu Grace in de finale staat kan dit nog slecht uitpakken voor de zangeres. Als deze video ook maar half zo viral gaat als het introductiefilmpje voor Trump of Lubach’s Game of Thrones spin-off, kan het goed zijn dat Glennis de winst, en daarmee een miljoen dollar, op haar buik kan schrijven.

Reageer op artikel:
Zondag met Lubach maakt video die Glennis Grace de winst van America’s Got Talent kan kosten
Sluiten