The Rock vertelt ons vrolijk dat er een tweede deel van Jumanji gaat komen

Redactie 13 apr 2018 Entertainment

Chagrijnig word je het nablijfhok in getrapt om oude spelletjes te gaan ordenen. Verveelt pleur je de spellen op een stapel wanneer je aandacht door een mysterieuze avonturengame getrokken wordt. Voor je het weet ben je Dwayne ‘the Rock’ Johnson en sla je bodybuilders honderden meters de lucht in. Jumanji: Welcome to the Jungle werd deze week Sony’s meest succesvolle film ooit en stootte Spider-Man daarmee van de troon. Verheugd met het nieuws vertelt The Rock dat er een tweede deel van Jumanji gaat komen.

Jumanji: Welcome to the Jungle was het langverwachte vervolg op de film uit 1995 met Robin Williams. De film wist wereldwijd bijna een miljard dollar te maken en is daarmee Sony’s meest succesvolle film ooit. Dwayne ‘The Rock’ Johnson bevestigde het nieuws op Facebook en kondigde aan dat er een vervolg gaat komen op het succesvolle deel. De studio plaagde ons in januari al dat er plannen waren voor een vervolg maar nu is het nieuws officieel.

Tweede deel van Jumanji

In de video bedankt Dwayne zijn fans en geeft hij aan al volle bak bezig te zijn als producent met de nieuwe film. De altijd goedlachse Dwayne grapt zijn collega Kevin Hart in het vervolg ‘eindelijk’ te zullen laten sterven. De twee zijn een geweldig comedy-duo wat ze al in meerdere films bewezen hebben. Sony Pictures-baas Tom Rothman hoopt dat de film rond de kerst van 2019 zal verschijnen in de bioscoop.

We zullen dus nog even moeten wachten tot we ze weer samen zien schitteren. Dwayne Johnson is nu al wel te zien in de bioscoop in zijn nieuwe film Rampage: Big meets Bigger. Wij zijn benieuwd of dat weer de zoveelste kaskraker van Dwayne gaat zijn.

Foto: Sony Pictures

Reageer op artikel:
The Rock vertelt ons vrolijk dat er een tweede deel van Jumanji gaat komen
Sluiten