We gaan allemaal dood op 23 april vanwege een botsing met Planet X

Redactie 13 apr 2018 Entertainment

Hoe vaak is ‘ie wel niet voorspeld? Het einde van de wereld is weer in zicht en volgens complotdenkers gaat het dit keer echt gebeuren. Planet X komt op onze aarde af en zal op 23 april de aarde wegvagen. Goodbye everyone.

Pak dus al je dierbare spullen, neem je vrienden mee op de reis van je leven of doe wat je altijd al gedaan hebt, want het duurt niet lang meer. Over 10 dagen zijn we allemaal dood. Planeet X of Nibiru gaat sneller richting de aarde dan dat de koers van de bitcoin zakt. We hebben allemaal van jullie gehouden.

Drankjes voor onderweg?

We hebben ons altijd afgevraagd hoe Jezus er nu uitziet. Heeft ‘ie nu zo’n lange hipsterbaard of is het gewoon een of andere forse veehouder? We weten het niet, maar binnen een weekie wel gelukkig. Volgens complotdenkers zal Jezus voor de tweede keer de aarde komen bezoeken en dan mededelen dat we met z’n allen een gezellig tripje maken naar de hemel. Hopen dat er koude drankjes zijn voor onderweg, want als de hemelpoort helemaal boven in de wolken ligt, duurt dat wel even voordat we er zijn.

Happy Hour Drinking GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY

Book of Revelations

Nu vraag je natuurlijk af, hoe de fuck komen jullie daar nu weer bij FHM? Logisch en wij leggen het even uit. Beter kun je nu naar je vrienden gaan, maar als je echt geïnteresseerd bent, lees dan vooral even verder. Complotdenkers wijzen op een quote uit The Book of Revelations, passage 12:1-2: ‘And a great sign appeared in heaven: a woman clothed with the sun, with the moon under her feet, and on her head a crown of 12 stars. She was pregnant and was crying out in birth pains and the agony of giving birth.’

Doomsday GIF - Find & Share on GIPHY

Duitse Bier

Precies, helemaal duidelijk toch? Again, we leggen het weer voor je uit. Elke 12 jaar komen de maan en planeet Jupiter gelijk met elkaar te staan. Virgo wordt dat ook wel genoemd. Maar volgens complotdenkers gebeurt het nu eerder en wel op 23 april. Waar ze die informatie vandaan halen is voor ons ook onbekend, maar we gaan in ieder geval allemaal dood. Planet X zal na de komst van onze Jezus op ons afstormen en ons meenemen naar het hiernamaals. Fijn om te weten toch? Het positieve is wel dat we sterven op een glorieuze dag, want 23 april is het namelijk de dag van het Duitse Bier. Doe er je voordeel mee. Oh en wij blijven altijd van jullie houden.

Homer Simpson GIF - Find & Share on GIPHY

Reageer op artikel:
We gaan allemaal dood op 23 april vanwege een botsing met Planet X
Sluiten