Cristiano Ronaldo chilt met oud-teammaat Rio Ferdinand in tof interview

Redactie 4 okt 2017 Entertainment

De oud international van Engeland die veelal als analist aanschuift bij de BBC is een alleskunner na zijn voetbalcarrière. Naast dat bekend is geworden dat Rio Ferdinand de boksring in gaat als professioneel bokser. De oud verdediger van Manchester United namens Nike Football als interviewer chilt hij bij zijn toenmalig ploeggenoot Cristiano Ronaldo op de koffie.

Tijdens het gesprek in het waanzinnige huis van de viermalig Ballon D’or winnaar van Real Madrid, verteld Ronaldo onder andere over zijn tijd bij Manchester United, zijn overgang naar Madrid en hoe zijn toekomst eruitziet. Op de vraag van Ferdinand waar Ronaldo zichzelf ziet over tien jaar, “meer Ballon d’Or’s?”, grapt de aanvaller: “In tien jaar wordt dat wel lastig. Misschien kan ik gaan boksen net als jij!”

In de zomer van 2009 tekende Ronaldo een waanzinnig contract bij Real Madrid, wat hem toen met een bedrag van 92 miljoen euro de duurste speler ooit maakte. Na de transfer van Neymar van FC Barcelona na PSG voor 222 miljoen euro, lijkt dat een schijntje. “Toen ik hier in Madrid kwam, voelde ik de sfeer al. Ik dacht dat er die dag een wedstrijd was, omdat alle mensen naar het stadion kwamen om mij te zien. Het was een geweldige verrassing. Het was een ongelooflijke dag, ik was zo trots.” Met Real heeft de sterspeler zijn palmares op indrukwekkende wijze uitgebreid. Daarmee voegde hij onder andere drie keer de Champions League en twee keer de Wereldbeker voor clubs toe op zijn naam.

De wereldvoetballer van het jaar draagt ook nog een warm hart toe aan zijn oude club in Manchester. “Ik zal The Red Devils nooit vergeten. Ik heb er geleerd om beter en beter te worden, door je rond de beste spelers te begeven. Als je twee dingen samenpakt, talent en hard werken, kun je een grote speler worden. En ik denk dat dat voor mij opgaat”. Die filosofie deel Ronaldo met zijn zoontje, die even in de achtertuin laat zien niet voor niets Cristiano Ronaldo Jr. op zijn geboorteacte heeft staan.

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo chilt met oud-teammaat Rio Ferdinand in tof interview
Sluiten