Chick rijdt examengebouw in bij het afleggen van haar rijexamen

Redactie 27 mrt 2018 Entertainment

Voor diegene die hun rijbewijs hebben gehaald, we weten allemaal nog dat moment toen je voor het eerst de examenauto instapte. Zwembaden zweet ontsnapten uit je oksels en je had het zo warm, dat het leek of je zojuist een marathon had gerend in Qatar. Gelukkig kwam het dan (een keer) goed en mocht je veilig de weg op. Bovenstaand scenario ging niet helemaal op voor deze dame.

Het allerbelangrijkste moment is het wegrijden bij het examengebouw. Zet de auto in de achteruit, kijk even goed of er niemand aankomt, doe dat nog een keer en rij dan rustig achteruit. Terwijl de wagen rustig het parkeervak verlaat, kijk je nogmaals van links naar rechts en draai je dan kalmpjes of je toch niemand over het hoofd hebt gezien. Zo moeilijk was dat ook niet denk je dan; ik kan de rest ook wel aan.

Gezakt?

Kijk, zo moet je beginnen aan je rijexamen. Vol zelfverzekerdheid rijd je zo het parkeervak uit. Lekker toch? Het enige wat eigenlijk fout kan gaan is dat je de pook in de vooruit zet in plaats van de achteruit. Kan niet fout gaan. Er zijn mensen op de wereld die zó zenuwachtig zijn dat zelfs dit te hoog gegrepen is. Een 17-jarige dame uit Buffalo, Minnesota zette namelijk de versnellingspook in de verkeerde stand en reed zo het examencentrum binnen.

Ziekenhuis

Het leverde een flinke schade op bij het gebouw als bij de auto. Daar bleef het niet bij, want haar 60-jarige examinator werd uiteindelijk met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gestuurd. Die fout maakt ze nooit meer. Een slechter begin van een rijexamen is niet mogelijk. Wel een leuk verhaal om aan je vrienden te vertellen op een brakke vrijdagavond. Een tegenvaller: ze moet wel op voor haar herexamen.

Foto: Buffalo Police Department, Minnesota

Reageer op artikel:
Chick rijdt examengebouw in bij het afleggen van haar rijexamen
Sluiten