Lowlands onthult heerlijk nachtprogramma

Redactie 27 mrt 2018 Entertainment

De lucht is nog grijs en de temperatuur koud, maar de gedachten dwalen al af naar warme zomerse dagen eind augustus op een paar weilanden in Biddinghuizen. Lowlands! Nog altijd het leukste festival van Nederland.

Er zijn inmiddels al een paar grote namen onthuld. Zo komen onder andere Gorillaz, The War on Drugs en Hiphopgod Kendrick Lamar een optreden verzorgen. Maar een van de dingen die Lowlands zo nice maakt, is dat je naast acts uit alle categorieën, ook altijd een vet nachtprogramma wordt geserveerd. Het was even wachten, maar vandaag is de hele bulk dj’s in een keer het web opgeslingerd.

En dat wordt verdomme dik! Er is dikke techno in de vorm van Richie Hawtin en Charlotte de Witte, diepe kwaliteitsmelodieën van Âme II Âme, energie van de Britse eindbaas Ben UFO en de betere discoknallers van Motor City Drum Ensemble. Ook interessant vinden we de droommuziek van het IJslandse Kiasmos en de liveset van Bicep. Het moge duidelijk zijn: we hebben iets om naar uit te kijken.

Hieronder de volledige lijst met acts voor het nachtprogramma:

Richie Hawtin CLOSE, Âme II Âme, Ben UFO, Bicep (live), Charlotte De Witte, Daniel Avery, David August, Fatima: Yamaha, Floating Points (Solo Live), George FitzGerald (Live), Jarreau Vandal, Kiasmos, Louis the Child, Max Cooper, Metro Area (Hybrid DJ Set), Motor City Drum Ensemble, Mr. Carmack (DJ Set), Peggy Gou, Red Axes, San Holo, Surgeon, Tom Trago (presents Bergen live), Yaeji, Avalon Emerson, Born in Flamez, David Vunk, Dinamarca, Dr. Rubinstein,Job Sifre, Lorenzo Senni, Lyzza, Metrik, Oceanic, Torus en Volvox.

Mocht je alvast tips willen hebben voor een magistraal Lowlands-weekend, dan hebben we hier 37 tips voor je klaarstaan.

Foto: Jeroen Roest

Reageer op artikel:
Lowlands onthult heerlijk nachtprogramma
Sluiten