Christina Aguilera showt natuurlijke schoonheid voor Paper Magazine

Redactie 27 mrt 2018 Girls

Christina Aguilera behoorde tot de mooiste vrouwen op aerd gedurende eind jaren negentig in tot volle bloei in de zeroes. Wie kent niet all time Christina classics als ‘What a girl wants’, ‘Genie in a bottle’ en ‘Come on Over’. Zet maar aan hoor op Spotify. Even terug naar je jonge jaren. Kan jou het schelen. Lekker man!

Later scoorde ze nog hits met onder andere Dirty (sexy!), bar/dancing classic Marmalade (Voulez-Vous Coucher Avec Moi) of met ballads als Hurt (gevoelig). Haar laatste megahit was waarschijnlijk Moves Like Jagger met Maroon 5 ( yep die staat ook op haar naam). Inmiddels is het al een paar jaar wat stilletjes rondom de topartiest van weleer. Een beetje coachen in de Voice, een beetje acteren. Dat werk. Zo mooi als ze kon zingen, was ook haar schoonheid.

Christina Aguilera zonder make-up voor Paper Magazine

Prachtige blauwe ogen, blonde haren en een lijf wat je innig wilde knuffelen. Zij was een van dé lekkerste supersterren van de zeroes. Maar wel altijd verstopt onder een dikke laag make-up. Christina telt alweer 37 jaartjes, maar Paper Magazine (die je kent van dat champagneglas op de kont van Kim) kwam op het topidee om Christina Aguilera af te stoffen en te laten zien hoe Christina er zonder make-up uitziet.

Natural

Dan zie je gewoon dat er niks van haar schoonheid verloren is gegaan. She’s a natural. Zeg eerlijk, dit is toch prachtig? Die heeft helemaal geen make-up nodig joh. Christina tegenover Paper Magazine: “Ik ben een meisje dat houdt van krachtige make-up. En altijd iemand geweest die heel graag experimenteert en houdt van theatraal, een verhaal maakt en een personage speelt in een video en op het podium. Ik ben een artiest. Maar ik bereik nu het punt, zelfs muzikaal, dat het bevrijdend werkt om alles te kunnen strippen, te waarderen wie je bent en je rauwe schoonheid te tonen.”

Nou, dat is meer dan goed geluk als je het ons vraagt. Kijk maar naar het resultaat hieronder. Niet alleen een gouden strot, maar toch ook zeker een natural beauty.

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Christina Aguilera is back with a new #Transformation ✨ Click the link in our bio to read the full story and pre-order your issue now! ? @zoeygrossman Story by @agentlover Styling by @colinebach Hair by @robsalty Makeup by @kalikennedy

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Hoe Christina er mét make-up uitziet? Oordeel zelf wat je mooier vindt.

Beauty ❤

A post shared by Christina Aguilera @Xtina (@christinamariaaguilera) on

Reageer op artikel:
Christina Aguilera showt natuurlijke schoonheid voor Paper Magazine
Sluiten