Nieuwe album van Rico & Sticks komt in juli uit

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

Alle (ex-)fakkelbrigadiers verzamelen! Rico & Sticks komen volgende maand dan ein-de-lijk met een nieuw album. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu heeft producer Kubus bevestigd dat het album af is. Kubus is dan ook de man die alle tracks geproduceerd heeft.

De gouden driehoek herenigd: Rico, Sticks en Kubus. Dit kan eerlijk gezegd niet anders dan een topplaat worden. De mannen hebben hele generaties opgevoed met Eigen Wereld, het album dat elf jaar geleden op de wereld werd gezet. Kubus plaatste op Instagram alvast snippets van alle tracks, waar we precies niks wijzer van worden, maar het verlangen alleen maar vergroot.

A snippet van ALLE tracks van het nieuwe album I just produced en just finished with @ricoftg and @sticks_insta Zsm available voor jullie oren ! ??? #riconsticks #kubus #kubusvonkubus #istudio #cubase #brats #beats #topnotch

A post shared by kubusvonkubus (@kubusvonkubus) on

Met de albumrelease pakken de Zwolse legendes het omgekeerd aan. Meestal toeren artiesten nadat ze een nieuw album uit hebben, terwijl dit album juist volgt op een grootste toer langs onder andere Lowlands en uitverkochte clubshows door het hele land en grote zalen als de HMH met de Ziggo als afsluiter.

Wij zijn heel, heel benieuwd wat het nieuwe album van Neerlands grootste rappers ooit gaat brengen. Voor de fans, een tijd geleden hadden wij een uitgebreid interview met Sticks.

Met een zweem van nostalgie zeggen wij: gooi Eigen Wereld aan en laat vervlogen tijden herleven.

Reageer op artikel:
Nieuwe album van Rico & Sticks komt in juli uit
Sluiten