Eerste trailer van Rick and Morty seizoen vier is online

redactie 7 Oct 2019 Entertainment

Het is weer tijd voor een hoop onverklaarbare ongein, grof taalgebruik en het laten van boeren. Nee, we hebben het niet over je dronken oom Bennie op de familiedag, maar we blijven wel gefocust op het thema familie. Je favoriete opa en kleinzoon duo is namelijk terug en gaan samen weer mooie avonturen beleven. We hebben het natuurlijk over Rick and Morty.

It’s been way too long

Zoals de fans weten is het al erg lang geleden sinds de laatste aflevering van de populaire serie. Twee jaar geleden in oktober eindigde seizoen drie. Het is nu dan eindelijk zo ver. Vanaf volgende maand krijgt seizoen vier dan ook eindelijk zijn welverdiende release. Bereid je mentaal maar vast voor, want het belooft weer een gigantisch bizar spektakel te worden. Van Pickle Rick tot Abradolf Lincler niks is dan ook te gek voor de show.

Seizoen vier

Het is nog niet duidelijk hoeveel afleveringen er in totaal komen, maar in november komen er in ieder geval vijf nieuwe afleveringen. Nu is vijf misschien best weinig na twee jaar, maar hé, het is iets. Wel is er hoop. Bedenker en maker Justin Roiland maakte namelijk bekend dat er tenminste nog 70 afleveringen komen. Geen stress, want we kunnen dus nog lang genieten van dit krankzinnige duo.

De trailer

In de trailer zien we het bekende beeld van de serie terug. Morty is in paniek en weet eigenlijk zo goed als niets en Rick is lekker Rick. We schieten van links naar rechts en van universum naar universum. Tja, hoe leg je Rick and Morty uit? Je kunt je het beste gewoon overgeven aan de show en gewoon lekker genieten van dit absolute pareltje. Het nieuwe seizoen komt uit op 10 november. Wanneer deze op de Nederlandse Netflix beschikbaar is, is helaas nog niet bekend. Maar met een beetje surfen op het internet kun je de afleveringetjes vast wel vinden!

Adult Swim

Reageer op artikel:
Eerste trailer van Rick and Morty seizoen vier is online
Sluiten