De regisseur van SAW is bezig met een remake van spinnenfilm Arachnophobia

Redactie 17 jun 2018 Entertainment

Soms lijkt het alsof iedereen een beetje bang is voor spinnen, hoe groter des te banger mensen voor de achtpotige beestjes zijn. Net zoals muizen zijn het van de kleine diertjes waar wij mensen niet zo op gesteld zijn. Niet dat we nou zulke fans zijn van andere insecten. De horror klassieker Arachnophobia uit 1990 speelt mooi in op de fobie die velen hebben voor spinnen. Saw-regiseur James Wan werkt momenteel aan een remake op de griezel film. 

Het gehele plan staat momenteel nog in een pril stadium weet Variety ons te vertellen. Toch lijkt de film eraan te komen, het team van producenten wordt langzaam samengesteld.

Producenten Arachnophobia

James Wan zal dan ook niet als regisseur optreden, hij zal zich als producent aan het project binden. Naast James zal ook de regisseur van Arachnophobia uit 1990, Frank Marshall, optreden als producent voor de remake. Het is nog niet bekend wie de film zal gaan regisseren, laten we hopen dat het iemand fatsoenlijk is.

Het origineel

Arachnophobia uit 1990 vertelt het verhaal van een arts die samen met zijn gezin gaat wonen op het platteland. Het huis dat hij voor ogen heeft wordt geteisterd door een gevaarlijke giftige inheemse spinnensoort. In de klassieker waren de hoofdrollen weggelegd voor niemand minder dan Jeff Daniels, Julian Sands en John Goodman.

Verschil origineel en komende film

Om je een idee te geven wat voor film het gaat worden is hierbeneden de trailer van het origineel. De klassieker is een vrij lichte horror film, maar bedenkende wat voor geschiedenis James Wan met horrorfilms heeft, lijkt het logisch dat de remake een stuk enger gaat worden. Wij zijn benieuwd.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De regisseur van SAW is bezig met een remake van spinnenfilm Arachnophobia
Sluiten