Releasedate Last Of Us 2 gelekt?

redactie 5 mrt 2019 Entertainment

Als we de recente leaks moeten geloven, lijkt het er op dat we The Last of Us 2, sneller in handen hebben dan gedacht. Naughty Dog, de makers van de game, waren al langere tijd zwijgzaam over de releasedatum of over het verhaal van het lang verwachte vervolg. De laatste trailer hebben we tijdens de E3 van vorig jaar gezien. Helaas zonder releasedate. Tot nu, denken we. 

Een Peruaanse retailer, onder de naam LawGamers, heeft per ongeluk een promotie-poster per geplaatst op hun website. Op de poster staat een releasedatum, oktober 2019. Ook staan er op de poster twee verschillende pre-order prijzen. De eerste prijs is 49,90 en 239,90. Waarschijnlijk zal de game uitgebracht worden in normale versie zowel als een collectors edition. Sony en Naughty Dog hebben dit nog niet officieel bevestigd. Met deze gedetailleerde informatie kunnen we er echter vanuit gaan dat dit klopt. De inmiddels verwijderde post zie je hieronder:

The Last of Us
Foto: LawGamer The Last of Us 2 poster LawGamer

Last of Us

In de Last of Us speel je als Joel en Ellie. Twee vreemden die elkaar moeten helpen om te overleven. De wereld is namelijk overspoeld met geïnfecteerden. Ook wel Clickers genoemd. In deze Third Person horror-adventure game moet je zorgvuldig omgaan met je buit. Met weinig wapens en voedsel tot je beschikking, ga je zorgvuldig huizen en bossen door, om zo eten en kogels te vinden. De game is spannend, bloedstollend en vertelt een verhaal alsof het een Hollywood film is. Naughty Dog is verder ook bekend van Crash Bandicoot, Jak & Daxter en de Uncharted series. Hieronder vindt je de briljante The Last of Us 2 E3 2018 trailer. Vergeet trouwens niet onze top tien vetste games van het jaar te checken.

 

 

Reageer op artikel:
Releasedate Last Of Us 2 gelekt?
Sluiten