Release van Mission Impossible 7 en 8 zijn bekend gemaakt

redactie 4 Feb 2019 Entertainment

In januari werd al bekend gemaakt dat de producenten van de Mission Impossible filmreeks plannen hebben om niet een maar twee sequals te maken.  Dat houdt in dat de serie gaat bestaan uit acht films in totaal. Sinds 1996 is MI over de hele wereld een begrip geworden. Spannende vechtscènes, gek stuntwerk, fraaie gadgets, bloedstollende dames, maar vooral ouderwets goeie actie.

Wie heeft er na de klanken van  van de iconische soundtrack niet halsbrekende toeren uitgehaald in auto of motor? Of zich op de eerste hulp gemeld omdat men vergat dat men geen flexibel puberlichaam meer heeft en de rug toch wat meer breekbaar blijkt te zijn dan welleer?

Release data

Het filmschema voor de opvolgers zullen naar verluidt op 23 juli 2021 en 5 augustus 2022 uit komen. Beide geplande films zullen ook door Christopher McQuarrie worden geregisseerd. Nog wel even geduld hebben dus, maar we kunnen op zich nog wel even vooruit met Mission Impossible: Fallout.

Tom laat echter nog geen sporen van ouderdom merken, aangezien er ook nog een Top Gun 2 op de planning staat. Deze film zal in de lente van dit jaar hervat worden nadat Tom wat tijd wilde nemen om vlieglessen te nemen voor zijn rol als piloot in de film. En dat allemaal op zijn 56ste. De jaren krijgen nog steeds geen vat op onze kleine, ouwe Scientology-volgeling. Chapeau!

Reageer op artikel:
Release van Mission Impossible 7 en 8 zijn bekend gemaakt
Sluiten