Khabib Nurmagomedov daagt de eveneens ongeslagen Mayweather uit voor een gevecht

redactie 15 okt 2018 Entertainment

Khabib Nurmagomedov versloeg begin deze maand Conor McGregor nog door z’n nekkie eens flink dicht te knijpen. Nu lijkt ‘ie z’n record van 27-0 voort te willen zetten door met de eveneens onverslagen bokser Floyd Mayweather de ring in te stappen. Dat zou een titanenstrijd van jewelste worden, waarbij voor een van de twee de magische winstreak ten einde zal komen.  

De Rus vertelde dit met een iet wat enthousiaste blik in een Instagram-video van de promotor van Floyd Mayweather. Khabib benoemt het feit dat Mayweather na tien ronden met een beslissing van McGregor won, en hij de Ier binnen vier ronden uitschakelde. Hierbij vergeet Khabib dat ‘ie dit met een nekklem deed, iets dat tijdens een potje boksen natuurlijk niet toegestaan zou zijn.

“Er kan maar één koning in de jungle zijn”

Nurmagomedov zegt dat het nu tijd is om tegen elkaar te vechten. Voor zowel Mayweather met een record van 50-0 als Khabib met een record va 27-0 zou er veel op het spel staan. Een verloren wedstrijd zou toch een vieze vlek zijn op een verder smetteloze carrière. Aan de andere kant moet het voor een van de twee ook een triomfantelijk gevoel opleveren wanneer ‘ie z’n tot dan toe ongeslagen tegenstander de mat ziet kussen.

View this post on Instagram

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

Flink loonstrookje

Mayweather heeft nog niet gereageerd. Al denken we dat als z’n loonstrookje genoeg cijfers bevat, Money Man Mayweahter z’n bokshandschoenen wel uit de kast zal trekken. Dat is ‘ie trouwens sowieso al van plan, enkele weken geleden kondigde hij namelijk aan tegen de Filipijnse Manny Pacquiao te gaan boksen.

Reageer op artikel:
Khabib Nurmagomedov daagt de eveneens ongeslagen Mayweather uit voor een gevecht
Sluiten