Ramsmobile RM-X2: Een pantservoertuig met 999pk en een ingebouwde waterpijp

redactie 14 Sep 2019 Machines

Het uit Wit-Rusland afkomstige bedrijf Ramsmobile vindt het blijkbaar nodig om een waar pantservoertuig op de markt te brengen voor de algemene consument. Onder de naam RM-X2. Wat een ongelofelijk dik ding!

De 1400 kilo wegende vierwieler moet volgens de fabrikanten van 0 naar 100 gaan binnen 3,3 tellen. Het rijdende harnas is opgemaakt uit koolstofvezel en de onderkant bekleed met teflon (wat ook in een antiaanbaklaag pan zit). Dat zorgt ervoor dat rondvliegende kogels geen elke kans maken.

Hummer

Ramsmobile is van origine een bedrijf dat onderdelen maakte voor Hummer en dat is terug te zien. De stoelen hebben iets Mercedes-achtig. En de 6,2-liter V8 komt in ieder geval van de Corvette ZR1 (je kunt ook voor een 6,6-liter Duramax-diesel kiezen).

Waterpijpen

Alsof het allemaal nog niet excentriek genoeg is, is er ook nog een optioneel pakket bij te nemen waarbij elke passagiersstoel wordt voorzien van een elektrische waterpijp. De Ramsmobile RM-X2 rolt van de productieband in Nieuw-Mexico. De. Een speciale uitvoering van 3 miljoen dollar, die ‘de beschermer van zielen’ is, volgt later, net als een plug-in hybrideversie en een amfibie variant. We wachten het rustig af. Zie hieronder de donkere foto’s van dit beest op vier wielen.

Reageer op artikel:
Ramsmobile RM-X2: Een pantservoertuig met 999pk en een ingebouwde waterpijp
Sluiten