PULSE Elite; een headset die je meesleept in je game

Word jij ook altijd zo gek als je net bezig bent met een spel en je koptelefoon uitvalt? De nieuwe PULSE Elite-headset van Playstation zorgt ervoor dat jij 30 uur achter elkaar ongestoord kan gamen. 

Morgen komt de headset op de markt en het is een veelbelovend product. PlayStation is namelijk bezig met het aangrijpender maken van zijn spellen. Hiervoor begint het bedrijf met het verder ontwikkelen van hun audioproducten, waardoor jij helemaal meegesleept wordt tijdens de game die jij speelt. PlayStation stelt zelfs dat het een apparaat is wat speciaal ontwikkeld is voor gaming-audio van de volgende generatie. Als je ons zoveel belooft, dan verwachten wij er veel van!

PULSE Elite

Deze headset werkt op bluetooth, maar toch is er nogal een groot verschil met een ‘gewone’ bluetooth-headset. Deze PULSE Elite-headset kun je namelijk met twee apparaten verbinden. Dit betekent dat je met je game console en bijvoorbeeld een andere luidspreker kan verbinden, zodat je telefoongesprekken of andere meldingen kan beantwoorden tijdens het gamen. Als je het aan ons vraagt, is dat zeker een headset voor de volgende generatie.

Zoals al eerder benoemd gaat de batterij van de headset zo’n 30 uur mee. Als je het dan toch voor elkaar krijgt om heel de koptelefoon leeg te maken, wat wij erg knap zouden vinden, dan staat elke tien minuten opladen gelijk aan twee uur batterijcapaciteit. Je betaalt voor deze gloednieuwe headset 149,99 euro.

Magnetische drivers

In deze indrukwekkende headset is gebruik gemaakt van vlakke magnetische drivers. Deze drivers zorgen ervoor dat je dezelfde kwaliteit aan audio krijgt als in de professionele opnamestudio’s. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat jij helemaal meegesleurd wordt in je game als je deze vette headset op je hoofd hebt.

AI kan natuurlijk niet meer ontbreken in producten die gemaakt zijn voor volgende generaties. Dat is hier dus ook toegepast. Er is een AI-aangedreven ruisonderdrukking ingebouwd in de headset, waardoor je het spel en wat mensen via hun eigen microfoon zeggen, nog beter te horen is en de koptelefoon zo geluiddicht mogelijk maakt.

Reageer op artikel:
PULSE Elite; een headset die je meesleept in je game
Sluiten