Prada brengt een kekke skibril uit

Prada staat nou niet echt bekend om wegwerpartikelen. Het luxe modemerk straalt stijl en klasse uit. Stijl en klasse matcht nou niet altijd met wintersportkledij. Met de Linea Rossa skibril bewijst het modebedrijf het absolute tegendeel. 

Drie ruggen voor een skibril is wellicht een tikkie overdadig. Dan heb je wel iets bijzonders voor je doppen hangen en voor iets van Prada valt het best mee toch? De timing is perfect, vele mensen zullen in februari weer richting Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk trekken om flink te gaan wintersporten en natuurlijk te après-skiën.

Comfort

Door de dikke schuimlaag zit de bril extra comfortabel. Ook chill is dat de lenzen lekker groot zijn, zo kun je mooi wegkijken. Kijk niet teveel naar het landschap, want voor je weet lig je met je bakkes in het witte poeder. Door de anti-mistlaag blijft alles tot in de details zichtbaar, dat is fijn, want het is van vertroebelde wintersportvakantie wordt niemand vrolijk.

Prijskaartje

Het geheel is afgewerkt met een stevige leren band waarop het welbekende logo van Prada de show steelt. De bril is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood en zwart en kost zo’n 320 euro.

Highsnobiety

Reageer op artikel:
Prada brengt een kekke skibril uit
Sluiten