We geven een supertoffe poster op aluminium weg van FHM500 #1 Jessie Jazz Vuijk

Redactie 19 Jun 2019 Entertainment

Zoek je nog wat moois voor aan de muur van je man cave? Zoek niet verder, wij hebben de ultieme wanddecoratie voor je in petto. In samenwerking met posters.nl geven we namelijk een poster op aluminium weg van FHM500 number one Jessie Jazz Vuijk.

Het is dus geen poster zoals je vroeger van een favoriete voetballer, band of van tennisster Anna Kournikova op je kamer had hangen, maar een foto die is afgedrukt op een aluminiumplaat met ophangsysteem. Serieuze kwaliteit.

De afmeting is 101 x 76 centimeter, dus hij is behoorlijk aan de maat. Aan jou om er een mooi plekje voor in huis te vinden. De plaat kost je normaal zo €200,- in de winkel, dus we mogen hier gerust zeggen dat je hier een waardevol kunstwerk kan winnen.

Zelf poster maken via Posters.nl

Mocht je zelf ook zoiets willen maken, dan moet je even informeren bij posters.nl. Zij kunnen eigenlijk alles wel maken. Ook leuk om als verjaardagscadeau aan iemand te doen. Stuk leuker en origineler dan een IKEA-foto, die kennen we inmiddels wel. Van een toffe vakantiefoto tot een elftalfoto van je voetbalteam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga naar Posters.nl en check wat ze je allemaal te bieden hebben.

Posters.nl

Poster van Jessie Jazz winnen?

Wij snappen dat je bovenstaande topfoto van Jessie Jazz t.w.v. €200,- aan je muur wil hangen. Maar wat moet je doen om te winnen? Tag een vriend die jij deze cadeau zou willen doen en geef daarbij aan waarom juist jij deze poster zo goed kan gebruiken. Succes!

Reageer op artikel:
We geven een supertoffe poster op aluminium weg van FHM500 #1 Jessie Jazz Vuijk
Sluiten