Gast hangt poster van zichzelf op in McDonald’s en niemand heeft iets door

redactie 10 sep 2018 Entertainment

McDonald’s. Ieder mens is er wel eens geweest om een vette Big Mac of een overdadige dosis kipnuggets naar binnen te werken. Jevh Maravilla zat in zijn lokale Mac ergens in Texas. Het viel hem op dat er in de Mac geen foto’s hingen van hamburger-etende Aziaten. Daar moest hij wat aan gaan doen.  

De 21-jarige student ging samen met een vriend op de kiek, een beetje fotoshoppen en klaar. Voor 80 dollar lieten ze de poster levensgroot drukken. Het resultaat mocht er zijn. Nu moest hij de poster nog op zien te hangen. Bij een kringloopwinkel vond hij een oud McDonald’s-kostuum. Hij benoemde zichzelf tot Regionaal Interieurcoördinator. Zo kon hij ongemerkt de poster op een lege muur in de toko plakken. Slimme gast die Jevh! Inmiddels hangt de poster er al meer dan 50 dagen.

Viral

Jevh werd geïnspireerd door de film Crazy Rich Asians. Hij vond dat Aziaten te weinig te zien waren in de Amerikaanse media. Met deze kleine actie hoopte hij het verschil te kunnen maken. We kunnen wel constateren dat dit hartstikke gelukt is, want zijn actie gaat beheurlijk viraal. Het is nog maar de vraag of de poster na alle media-aandacht nog blijft hangen. Hoewel dit natuurlijk best goede reclame is voor de gefrituurde gele M.  Hij heeft niet gezegd in welke McDonald’s de poster te vinden is. Dus mocht je naar Texas gaan en zin hebben in burger met frietjes kijk dan goed om je heen.  Wie weet kijken Jevh en zijn maat jou ineens aan. Benieuwd hoe ze te werk zijn gegaan? Ze hebben alles even voor jou vastgelegd op video.

Reageer op artikel:
Gast hangt poster van zichzelf op in McDonald’s en niemand heeft iets door
Sluiten