Sky Pool in Texas biedt imposant spetterend uitzicht

Redactie 10 apr 2017 Entertainment

Vroeger ging je compleet uit je plaat als er op de uitnodiging van een kinderfeestje stond dat je de zwemspulletjes mocht meenemen. Als je dan ook nog een zakje snoep kreeg wanneer het partijtje over was, kon dat jaar al helemaal niet meer stuk.

Het hoogtepunt van de Nederlandse spettercultuur was ooit Tropicana, maar tegenwoordig is het Tikibad de absolute hemel voor badgasten. De ongekend geniale glijbanen zorgen voor een indrukwekkende ervaring.

In Texas wordt er letterlijk op zoek gegaan naar een hoogtepunt voor badgasten. Op de 40e verdieping van een wolkenkrabber werd dit zwembad aangelegd en kreeg de toepasselijke naam Sky Pool. Het leek de bedenkers daarnaast ook een goed plan om het dakbadje zo’n 3 meter te laten uitsteken over de straat zodat je op ruim 150 meter hoogte een prachtig uitzicht hebt op Houston.

Nu is het te hopen dat de wanden van het zwembad niet breken want dan hebben ze in Houston een groot probleem.

Market Square Tower offers a living experience like nothing Houston has ever seen. Come live the tower life.. #marketsquaretower #glassbottompool #livethetowerlife #luxuryliving #redefiningluxury #thegoldstandard #tallestpoolintexas #rooftop

A post shared by Market Square Tower (@marketsquaretower) on

 

Reageer op artikel:
Sky Pool in Texas biedt imposant spetterend uitzicht
Sluiten