Pockies is het cadeau dat je voor Valentijnsdag wil hebben

Redactie 6 feb 2018 Entertainment

14 februari nadert met rasse schreden en dan weet je dat Valentijnsdag eraan komt. De dag van rode rozen, waxinelichtjes en chocoladehartjes. De dag dat Cupido extra zijn best doet. De dag van de liefde!

Je kunt natuurlijk een zoetsappig nachtje in een pittoresk hotelletje in Parijs boeken, diepe gesprekken voeren onder het genot van een rosé gebraden chateaubriand en een glas rode wijn, waarna je onder het maanlicht innig in elkaar verstrengeld in slaap valt. Kan. Of je koopt gewoon de meest relaxte boxershorts aller tijden voor elkaar!

Pockies

Die titel is namelijk in handen van Pockies. Dat zijn een partijtje relaxte boxershorts jongen. Ze zitten heerlijk. Het zijn wijde boxers, maar met getailleerde broekspijpjes. Daardoor kan niet elke passant je frikandel met bitterballen zien bungelen, maar krijgt je zaakje ook nog alle ruimte en vrijheid om zuurstof te vangen. Maar dan hebben we de mooiste en belangrijkste feature van de boxershorts nog niet genoemd, want een Pockie heeft dus zakken. Yes, eindelijk een boxershort met zakken. Handig voor festivals. Handig voor de luie zondag. Handig voor tijdens het sporten. Handig voor op vakantie. Kortom: superhandig, anytime, anywhere.

Het mooiste van alles? Ze hebben matchende vrouwen- en mannenpockies. Kunnen je vriendinnetje en jij zelfs in bed helemaal fashionable samengaan als een Siamese tweeling. En wat is er nou liefdevoller dan een leuk broekje voor elkaars geslachtsdeel kopen? Fix er een chocoladehartje bij en je zit helemaal gebakken voor Valentijnsdag. Pockies is verkrijgbaar bij de Bijenkorf, of gewoon hier online via pockies.nl.

Pockies
Pockies Pockies

In samenwerking met Pockies

Reageer op artikel:
Pockies is het cadeau dat je voor Valentijnsdag wil hebben
Sluiten