Amazon maakt langverwachte serie over de legendarische Playboy-baas

Redactie 18 mrt 2017 Entertainment

Playboy is een van de bekendste merken wereldwijd. Hoe veel mannen onder ons hebben er niet eentje voor hun verjaardag gehad toen ze richting de volwassen leeftijd gingen? Met rode oortjes zat je te gniffelen om de plaatjes en de middenposter was een collectors’ item van onschatbare symbolische waarde.

De oprichter van dit iconische merk is de eveneens wereldberoemde Hugh Hefner. Onder zijn leiding groeide het blad enorm en wist de Playboy ongekende hoogtes te bereiken. Mannen zijn jaloers op Hugh, inmiddels is deze Amerikaan alweer diep in de 80, maar hij houdt zich naar eigen zeggen jong door zich te omringen met de mooiste playmates op de legendarische Playboy Mansion.

Hugh is nog altijd vitaal en kan nog wel een aantal jaar door. Zijn leven is natuurlijk stof voor filmmakers en daarom besloot webgigant Amazon niet langer te aarzelen. Zij willen een 13-delige gedramatiseerde documentairereeks maken over het leven van de Playboy-baas. Dat lijkt ons een uitstekend idee! De hitserie Narcos is op dezelfde manier gefilmd over het leven van drugsbaron Pablo Escobar en dat was genieten. De eerste trailer is uit van American Playboy en dat laat ons reikhalzend uitkijken naar de première op 7 april!

Airows

Reageer op artikel:
Amazon maakt langverwachte serie over de legendarische Playboy-baas
Sluiten